Ben Daha Tam Olarak Çıkamadan Son Aşamada Korkup Vazgeçiyorum.Çıktığımda.Öteki Alem Varlıklarından Korkuyorum Biraz.Bu Korkumu Geçirmek İçin Kendimi Telkin Ediyorum ama Nafile

Yanıma 3 Harfli vb Birşey Gelirse Ben Onu Uyandığımda Hatırlayabilirmiyim ? Görüntüsü Nasıl Olur ? Odaya Kuran Koysam Gelebilir mi?
sevgili dgnrkn (keşke adını bilseydim )
Eğer bu işi yapacaksan ya tam yapacaksın yada bırakacaksın , astral seyahat hakkında tam olarak 7 kitap bitirdim vede hepsinin temelinde aynı şey var ama farklılık olarak birinde karabasandan bahsediyor ,
*her astral seyahat a çıkan kişinin başında bir tane karabasan bekler vede yanlış bir hareketinde göbek bağını keser ( bilindiği gibi astral seyahat sırasında göbek bagından bir iple dolanıyoruz ) diyor kitap ..
*astral seyahatler sırasında dünya dışındaki diğer boyutlarıda görebilirsiniz sadece düşünmeniz yeterlidir ..
''*'' ile başlayan yerler kitaplardan alıntıdır sevgili dgnrkn kendi tecrübelerime gelecek olursak ilk başta karabasan olayı tamamen uyku felcine dayanır
diğer bir konuda diğer boyutlara geçebilmek bunu deneyenleri duydum ama böyle bir şey daha hiç denemedim yani dünyada kaldım
üç harfli diye tabir ettiğimiz varlıklar bizim perdelerimiz olduğu için görme şansımız şuan için bir ''etken '' ,''oluş'' olmadığı sürece yok
vede sanıyorum 94 lü bir kardeşimizsin /18\ olmana kısa bir süre var yada yok bence bu kararları almak için biraz daha telkin çalışmalarına devam et (benim fikrim)
eğer gerçekten istiyorsan da önüne sınır koyma haftanın bir gününü bekle vede yap vede geri döndüğünde her şey ne kadar kolaymış diyeceksin vede bizlere teşekkür edeceksin , ama dediğim gibi sen istiyorsan yap bunu , vede şunu da unutma bu işe yıllarını verip hala yapamayanlar var
korkumu engelleri ?
-hayır
böyle bir ihtimalide unutma =)
huzur ve ışıkla ...