Eirenej
Kayıtlı Üye
Büyünün amacı asosyal kişilerin , arkadaş edinemeyen kişilerin anlaşabileceği arkadaş çekmesi için yapabileceği büyü
Malzemeler
3 kahverengi 3 mavi mum
Kağıt sayfa (saman kağıdı)
Çakmak / Kibrit
Yakma Kabı
Uygulamamızı büyüyen ay döneminde yapıyoruz öncelikle mumlarımızı yakıyoruz kağıdın üzerine yeni arkadaşınızın olmasını istediğiniz nitelikleri yazın ve yazdıktan sonra yazdıklarınızı bağırarak okuyun ve mavi bir enerjinin evrene yayıldığını imaje edin sonra kağıdın yanlarını mumla yakın dikkkat edin yazıları yakmayın ayrıca her mumun ateşiyle temas etmesi gerekiyor ve alttaki spelli söyleyin yada kendiniz için spell yazabilirsiniz
Kalbim ve zihinim ile konuşuyorum
Bu kağıt bana klavuz olsun ve yanıma yeni arkadaş getirsin
Yanlızlık yok olsun yerini iyi yoldaşlar doldursun
Acılarımızla mutluluklarımızla yeni bir dostluk inşa etsin
Sonra ise kağıdı yakma kabında yakalım ve inancımıza göre teşekkür edelim.. sevgi ve ışıkla
Malzemeler
3 kahverengi 3 mavi mum
Kağıt sayfa (saman kağıdı)
Çakmak / Kibrit
Yakma Kabı
Uygulamamızı büyüyen ay döneminde yapıyoruz öncelikle mumlarımızı yakıyoruz kağıdın üzerine yeni arkadaşınızın olmasını istediğiniz nitelikleri yazın ve yazdıktan sonra yazdıklarınızı bağırarak okuyun ve mavi bir enerjinin evrene yayıldığını imaje edin sonra kağıdın yanlarını mumla yakın dikkkat edin yazıları yakmayın ayrıca her mumun ateşiyle temas etmesi gerekiyor ve alttaki spelli söyleyin yada kendiniz için spell yazabilirsiniz
Kalbim ve zihinim ile konuşuyorum
Bu kağıt bana klavuz olsun ve yanıma yeni arkadaş getirsin
Yanlızlık yok olsun yerini iyi yoldaşlar doldursun
Acılarımızla mutluluklarımızla yeni bir dostluk inşa etsin
Sonra ise kağıdı yakma kabında yakalım ve inancımıza göre teşekkür edelim.. sevgi ve ışıkla