ARINMA

Demileus

Kayıtlı Üye
Katılım
31 Ağu 2022
Mesajlar
110
Tepkime puanı
237
Yaş
22
ARINMA
Gün içerisinde ister istemez bir çok negatif varlık ile temas kurabiliyoruz ya da enerji alanlarına isteğimiz dışında girebiliyoruz. Bunlardan Arına bilmek oldukça kolaydır. Kendi bilgilerim ve araştırmam doğrultusunda hem topladığım bilgiler ışığında hem de deneyimlerim neticesinde ki sonuçlardan yola çıkarak sizi arındırmanın temelini atacağız.

En temeli
Doğal taşlar en temel yapı taşıdır. En bilenen taş Ametist ile kolayca yapılabilir. Taşı sizi koruma görevini üstlenmesi için ona sizi koruması gerektiğini niyet ederek üstünüzde ya da size yakın olan bir yere koymanız yakın olacaktır
Diğer bir taş ise labradorit taşıdır. Kendisi kesinlikle kullanıcısını seçen oldukça seçici bir taştır. Bu taşı alırken bırakın o sizi seçsin. Doğru seçilen taşın ardından taşımızın yararlarına.
Taş kaosu kişiden uzaklaştırması ve kaosu yönetmesinde büyük faydalık sağlayan güçlü bir taştır. Enerjiniz onu kullanmaya yetmeyecek türdense şuan bu taşı kullanmanızı tavsiye etmem. Kaosu size çeker ve kaosu geri yönlendirilmemesi sonucunda kişiye negatif sağlar.

Kolay Giriş

Suyun da en aydınlık element olduğu bilinir. Çünkü en saf ve berrak bir elementtir. Duşa girip duşunuzu aldıktan sonra başınızdan aşağı giden her su zerresini sizi negatiflikten arındırdığına niyet ederek istediğiniz kadar su bedeninize temas ettirebilirsiniz. Mesela başımından aşağı akan su kadar berrak ve temiz bir hayatım olsun. Suyun berraklığı gibi berrak pozitif,aydınlık enerjim olsun. Vücudumda ki karma enerji su ile beraber vücudumdan uğurluyorum.

Ekstaralar
Bunları yaparken isterseniz Yasemin kokulu mumlar yakabilirsiniz sizi oldukça dinginler, papatya çayı veya lavanta çayı içebilirsiniz toksinleri atarak kasları gevşetir.
Hoşunuza giden kokulu tütsülür beraberinde oldukça hoş bir ortam sağlar.
Adaçayı veya kokusundan hoşlandığınız diğer kurutulmuş ağaç yapraklarını yakarak ortamı ve kendinizi negatiflikten uzaklaştırırsınız.
 
Üst