hazaR
Kayıtlı Üye
Bu konuyu aslında kendim için açıyorum, ama belki başkalarına da faydalı olabilir diye 21 günlük bir arınma challenge ı uyarlamak istedim. ?
Fiziksel ve ruhsal faydaları olacağını düşündüğüm bazı maddeler.
1-21 gün boyunca gluten içeren her türlü gıda yasak (yaşam boyu uygulanabilir)
2-Rafine şeker-abur cubur vs tamamen yasak(meyve şekeri veya bal, keçiboynuzu pekmez vs hariç)
3-Hergün iki fincan yeşil çay içilecek
4-Hergün kaya tuzuyla veya sirkeyle arınmaya niyet edilerek banyo yapılacak.
5-21 gün boyunca günün belli bir saati tibetin 5 ayini yapılacak fiziksel aktivite ve çakraları düzenlemek için
6-İdrar rengine göre 1. 5litre veya fazlası su içilecek
Şimdilik bu kadar, ben bu gece başlıyorum ? Zor ama yapılması imkansız olmayan şeyler. Eğer ciddi bir rahatsızlığınız yoksa bana katılabilirsiniz ve gidişatımızı burdan paylaşabiliriz.
Bunun dışında evimizi haftada bir adaçayıyla tütsülemek, sirkeyle temizlik yapmak, çekmecelerimizi düzenlemek,toprakla uğraşmak ve ağaçlara sarılmak da faydalı olacaktır.
hazaR
Fiziksel ve ruhsal faydaları olacağını düşündüğüm bazı maddeler.
1-21 gün boyunca gluten içeren her türlü gıda yasak (yaşam boyu uygulanabilir)
2-Rafine şeker-abur cubur vs tamamen yasak(meyve şekeri veya bal, keçiboynuzu pekmez vs hariç)
3-Hergün iki fincan yeşil çay içilecek
4-Hergün kaya tuzuyla veya sirkeyle arınmaya niyet edilerek banyo yapılacak.
5-21 gün boyunca günün belli bir saati tibetin 5 ayini yapılacak fiziksel aktivite ve çakraları düzenlemek için
6-İdrar rengine göre 1. 5litre veya fazlası su içilecek
Şimdilik bu kadar, ben bu gece başlıyorum ? Zor ama yapılması imkansız olmayan şeyler. Eğer ciddi bir rahatsızlığınız yoksa bana katılabilirsiniz ve gidişatımızı burdan paylaşabiliriz.
Bunun dışında evimizi haftada bir adaçayıyla tütsülemek, sirkeyle temizlik yapmak, çekmecelerimizi düzenlemek,toprakla uğraşmak ve ağaçlara sarılmak da faydalı olacaktır.

hazaR