asagnak
Kayıtlı Üye
Size yaklaşık 3 yıl önce yaşamış olduğum bir olayı, aktarmak istiyorum arkadaşlar. Bir yakınım kayıptı, herkes üzgün ve beklemekteydi, biz de bulmak için çeşitli yollara başvuruyoduk. En son saf olarak, bir hocaya gitmeye karar verdik. Aranılan hocanın evine varmıştık ama hoca evinde yoktu, ablam ve ben kapıda hocanın gelmesini beklemeye başladık. Kalabalık bir mahalleydi beklediğimiz yer ama hiç kimse sokakta dahi yoktu hatta tabiri caizse yaprak kımıldamıyordu. Yaklaşık 1 saat boyunca ablamla beraber kaldırıma oturduk bekledik. Derken sokağa 2 küçük kız çıktı, kızların ikisi de birbirinden güzeldi, yaklaşık 6 yaşlarında filandılar sanırım okula gittiklerinden bile emin değildim çünkü yanımızda oynama başladılar. Kafam fevkalade karışıktı, bir cevap arıyordum kendimce o sırada. O an içimden bir ses bu çoçuklar biliyor dedim, o an belki size şacma gelecek ama bunu hissettim, yani kayıp olan kişinin yerini ve tam o sırada küçük sarı şaçlı kız çocuğu o seni arayacak dedi. Önce anlamadım ne diye cevap verdim, sonra tekrarladı aradığınız kişi seni arayacak. O an rüzgarın ensemden keskin bir soğuklukla geçtiğini hissettim ablam da ben de şok olmuştuk. Ablam sorular sormaya başladı kıza, sen nerde oturuyosun adın ne gibi, Kız oturduğu yeri gösterdi, annen evde mi dedi yok dedi cünkü mahallede hiç ses yoktu inanınki ve o iki kız peşpeşe gittiler. Sonrasında yorgun ve düşünceli bir şekilde eve geldim. Kızla aramda bir bağ kurmuştum ama aradığım sorular bunlar değildi tabiki ve aradan 2 gün geçmisti ki o kız çoçuğunun dediği gibi kayıp yakınımız beni aradı. Bulunmuştu ama o muamma hep aklımda kaldı o kızlar kimdi, gercekten o mahallede mi yaşıyolardı hala bilmiyorum. Yanlış yere yazdıysam kusura bakmayın, ben telepati olarak olayı algıladım. Teşekkürler.