MeLee
Kayıtlı Üye
Söze Şöyle başlıyım yaklaşık 7 aydır devam eden bikaç tepki etki veya adına her ne denirse yaşıyorum bişeyler anlam veremiyorum verdiremiyorumda. (Not:Muayeneden geçtim ve Özel hastanede(Hava değil onlar daha ayrıntıya bakıyolar
) tetkikler yapıldı her hangi bi sorun saptanmadı nedense Saptanaydı iyiydi -,-)
1-) Durduk yere veya hiç beklemediğim güldüğüm kızdığım veya herhangi bi duyguda yahut ortada hiç bişey yokken gözümden yanağıma bi yaş akıyo gibi oluyo ama elimi götürdüğümde hiçbişey yok sadece sıcaklık gidip elimi yüzümü yıkıyorum 5 dk - 15 dk arası sürüyo bu olay bazen 2 göz birden bazen sadece sağ taraf
2-) Omuzlarımda kısmen aynı durumda kanıyo gibi ama gene bişey yok
ve Bunların sebebini veya düşüncesini söyleyen arkadaşa gerçekten minnettar olucam araştırıyorum ama yaşayan bulamadım

1-) Durduk yere veya hiç beklemediğim güldüğüm kızdığım veya herhangi bi duyguda yahut ortada hiç bişey yokken gözümden yanağıma bi yaş akıyo gibi oluyo ama elimi götürdüğümde hiçbişey yok sadece sıcaklık gidip elimi yüzümü yıkıyorum 5 dk - 15 dk arası sürüyo bu olay bazen 2 göz birden bazen sadece sağ taraf
2-) Omuzlarımda kısmen aynı durumda kanıyo gibi ama gene bişey yok
ve Bunların sebebini veya düşüncesini söyleyen arkadaşa gerçekten minnettar olucam araştırıyorum ama yaşayan bulamadım