"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arapça Yazılı Garip kağıt ?

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Wızard
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Wızard

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar evde bir kutu içinde ki bu kutu uzaktaki birine gönderilecekti bunu buldum bunun ne olduğunu büyü tılsım veya muska mı olduğunu bana söyler misiniz ? iyi veya kötü ?

Ekli dosyayı görüntüle 7661

şimdiden çok teşekkkür ederim.
 
Tükenmez kalemle mi yazılmış bu ? Böyle uygulamalar tükenmez kalemle yazılmazlar. Çok düzensiz ve yanlış çizimler var. Karalama bir kağıt sadece :)
 
Forumda bu konularda daha önce bilgi verilmişti fazlasıyla. Özellikle tükenmez kalemle yazılamayacağı ile ilgili. Zaten ilkokul defterinden kopartılmış bir sayfa gibi görünüyor, çizgilerden dolayı. Profesyonelce hazırlanmış gibi durmuyor açıkçası. Bir taslak olabilir, bilgi amaçlı hazırlanmış olabilir ya da nasıl yapılacağını bilmeyen biri yapmış olabilir. İçeriği hakkında forum sahipleri ve bilgisi olan arkadaşlar açıklama yapacaktır.
 
Bence sadece bir hatırlatma kagıdı olsa gerek.. Yenı ogrenmeye baslayan ve ezber ıcın kagıda doken bırının yazısından ıbaret. Bu bır duadır veya baska bırseydır bılmem ama ezber ıcındır bence.
 
En başta tükenmez kalem ile yazıldığı için, içerik ne olursa olsun sıradan bir kağıt.
 
Her alanıyla sıradan bir kağıt.
Büyü özelliği taşıması için şartlardan birtanesi yazıların düzenli ve tertipli yazılmasıdır.Mürekkepinde doğal olması gerekir buradaki mürekkep tükenmez kaleme benziyor.
 
Geleneksel majisyenlerin karşı çıkacağı şekilde sıradan bir kağıt olmayabilir. Geleneksel yöntemlerin dışında da uygulamalar yapılıyor, mürekkep, kağıt vs. gibi araçların çok fazla önem taşımadığı şekilde (etkili mi değil mi başka bir konu tabii). Eğer illa merak ediyorsanız, üzerindeki dili bilen birinden en azından yazılanların ne olduğunu öğrenebilir veya halk arasında da bilinen yöntemler ile kağıttan ve (varsa etkilerinden) kurtulabilirsiniz.
 
Bana sıradan bir kağıt gibi geldi bir zamanlar kullandığım ilk okul defterimin yaprağından yapılmış ve tükenmez kalemle bir şeyler yazılmış büyü olsa bile fazla etkili olmayacağını düşünüyorum ışıkla :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst