"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arapça karşılığını ya da ebced değerini bulamadığınız isimler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hazarfen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hazarfen

Kayıtlı Üye
Buraya sitede arapça yazılışını ya da ebced değerini bulamadığınız isimleri yazarsanız belki bilenler size yardımcı olabilirler.
Not : Sitede zaten bir çok ismin arapça karşılığı ve ebced değeri vardır. Onlara baktıktan sonra buraya yazmanız daha iyi olur.

Admin notu: Havas iliminde isimler bitişik yazılmaz. Bast etmek gerekir. yani harfler tek tek haf ile yazmak gerekir ki. daha sonraki istintak,mecz, bast ı huruf, teksir gibi işlemlere hazır hale getirelim. yani burada isimlerini vermeniz sadece arapça yazılışıdır. Havas ilmi için kullanılamaz.

Merhaba. Kübra isminin yazılışı hakkında biraz ikilemde kaldım. Mabet'te yazan bu كبرا . Birde başka yerde الكبري bu yazıma rastladım. Hangisi doğru acaba. Bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

Yok mudur bir bilen yardımsever :)

Selamlar. Yettiğince yardımcı olmaya çalışalım. Bildiğimiz, arapça'da el takısı özel isim ve farklı bir şeyde kullanılıyordu. Sonuçta uygulamalarda kullanılmıyor. İsim sonunda ki ye harfi de çektirme olarak kullanılabilir lakin uygun olanı elif ile olanı. Kübra'nın yazılışında bir sorun var gibi geliyor lakin emin değiliz. Bilgimizin yeteni ilki, doğruya en yakın yazılışı diyor. Selametle.

Merhabalar; adımın arapcasını hiç bir yerde bulamadım lütfen yardımcı olur musunuz? Şeniz.. Ayrıca Aykut ismininde arapcası..

Havas iliminde isimler bitişik yazılmaz. Bast etmek gerekir. yani harfler tek tek haf ile yazmak gerekir ki. daha sonraki istintak,mecz, bast ı huruf, teksir gibi işlemlere hazır hale getirelim. yani burada isimlerini vermeniz sadece arapça yazılışıdır. Havas ilmi için kullanılamaz.

Merhaba bende isim anlamı öğrenmek istiyorum, çok uğraştım ama yapamadım. Vakit bulup yardımcı olursanız çok sevinirim: ----- oğlu ----- bunu öğrenmek istiyorum ve ----- kızı -----

Sevgi ve ışıkla kalın.

( Not: Site kurallarına göre kişisel bilgi paylaşımı yasaktır. )

Geri