Aslında bu konu güzel bir yere gelmiş. Şöyle anlatmak lazım tanrı ve tanrıça durumunu ki, anlaşılabilsin. Tanrı ve Tanrıça diye ibadet edilen eski enerjilerin bir kısmı gerçek bir kısmı sunidir. Bunlar kimi zaman görevli varlıklar, kimi zaman ölümünden sonra tanrılaştırılmış insanlar, kimi zaman da suni enerjilerdi. Nedir bunlar?
Görevli Varlıklar:
Bu varlıklar büyük sistemin çarklarındandır. Biz insanlar da sistemin çarklarından biriyiz. Bu çarklar yeri ve zamanı gelince farklı kimlik ve görevlerde geldi ve geliyorlar. Görevlerini tamamlayıp gidiyorlar.
Tanrılaştırılmış İnsanlar:
Bu insanlar zamanının dehaları ve bu dehalarına evrensel bilinci yine o çarklar sayesinde katıp bunu toplumlara verebilmiş kişilerdir. Bunlar da bazen görevlidir (peygamberler) bazen de olduğu gibidir. Unutulmamalıdır ki hesapsız ve plansız değildir bu insanların yükselişleri ve konumları.Bu sebeple teknik olarak onlar da olduğu gibi görünen de gereçkten görevli olarak mühürlenmiş olanlar da görevlidirler aslında.
Suni Enerjiler:
İşte belki de kilit taşı budur. En büyük muammalara sebep veren, tartışmaların çoğu zaman odağındaki ama unutulan, es geçilen çok önemli bir noktadır.
Bildiğiniz gibi psipet denen bir kavram vardır. Bunu insanlar kedi, köpek beslemek gibi küçümseyici ve ciddiyetsiz ele alsa da bu konu ne kolaydır ne de basit. Zira ''Tanrı'' ve ''Tanrıça'' ların büyük çoğunluğu bu sınıfa dahildir.
Binlerce mürit toplanır, bir amaç edinir. Kitlesel maji çalışması diyorum ben buna, başkası değişik söyleyebilir. Bu amaç uğruna insanlar bir enerjinin oluşması için astral alemde tabiri caiz ise kendilerini adeta bir besin kaynağı gibi sunarlar. Öyle ki, bir yandan imgelenip amaçları doğrultusunda yoğrulan astral bir beden yaratılır. Bu bedene bu insanlar çok ciddi bir disiplinle ve çok özel tekniklerle yaşam enerjilerini sunarlar. Yani evet, ileride kullanacakları ''Tanrı'' yı kendi canları ile beslerler. Bu tıpkı sizi koruyacak bir bekçi köpeğini kendi etiniz ve kanınızla beslemek gibi düşünülebilir basitçe. Sonra bu beslenen ve özel olarak programlanmış astral varlığa, yine muazzam tekniklerle yer yüzündeki bazı özel besleyicelerin somut bedenleri verilir. İşte burada artık hem astral hem de bu boyutta can bulmuş, sirkülasyonu sürekli ritüeller ve dualarla sağlanmış bir yavru tanrı yapılmıştır. Bu tanrı/tanrıça gittikçe mabetlere yayılır. Heykelleri ve nesnelerine manyetik enerjiler yüklenmeye başlar. Elinizin altında halk vardır, bu halkı çeşitli biçimlerde bu tanrıya tapınmaya (yani enerji ile beslemeye) teşvik edersiniz. Binlerce, on binlerce insan tek amaç ile bu yavru tanrı/tanrıçayı bir bakmışsınız ki gerçekten savaşlarda, berekette büyük yardımlar sağlayan yapay zekalı özel programlanmış, enerjisi jeneratör insanlardan sağlanan devasa Tanrı/Tanrıçalara dönüşmüşler.
Peki günümüzde bu tanrı ve tanrıçalar aslında neden işe yaramazlar? Dediğim gibi binlerce yıl önce on binler hatta yüz binleri bulan jeneratörlerle beslenen bu yarı otomatik bilgisayarlar artık o günkü yaşam şartları, özel teknisyenleri (rahip/rahibe), jeneratörleri (kulları), yazılımı (ritüelleri) olmadan basit bir insandan bile daha aciz bir duruma gelerek çok zayıf bir enerji ile görevlerinden emekli olmuşlardır. Burada da gizli bazı tarikatlar devreye girerler. Hala bazı tarikatlar vardır ki, çok kadim tanrı ve tanrıçaları (suni olan) o günlerden bugüne beslemişlerdir. Yine eski güçleri yoktur ama aralarında aktif olanlar vardır. Peki bu işlerle uğraşanların kaçta kaçı acaba hangisi aktif veya deaktif biliyor? Ben söyleyeyim sanırım milyonda biri. Şimdi diyeceksiniz ki biz deaktif tanrı ve tanrıçalar değil işlem yaptıklarımız çünkü uygulamalarımız tutuyor. Ben de size kocaman bir sürprizim var diyip şunu diyeceğim: O deaktif tanrı/tanriçalar o kadar zayıf ve o kadar acizler ki, oyuncu veya kötü niyetli varlıklar o kanalları gasp edip, onların yerine isteklerinizi yerine getiriyor. Diyeceksiniz ki işim görülüyor daha ne olsun? Ben de diyeceğim ki, acaba karşılığında sizden ne alacaklar? Emin olun o karşılıklar hiç de küçümsenecek karşılıklar değil. Korsanlarla iş yapılmaz. Başınıza gelebilecekleri sadece tahmin edebilirsiniz ama o tahminler bile az kalır diyeyim ve konuyu kapatayım. Umarım merak edenler için toparlayıcı bir özet olmuştur.
(Yazıları başka sitelerde paylaşım yapanlar bu yazıların kaynağını belirtmelidir. Aksi takdirde yasal işlemle karşı karşıya kalabilirler)