Demre
Kayıtlı Üye
Merhaba. Yaklaşık 7 yıl önce boşandım. Boşandıktan 6 ay kadar sonra eski eşimin dayısı iş yerime ziyarete geldi. Beklemediğim ve anlam veremediğim bi ziyaretti. Tam olarak kaç gün geçti ziyaretten sonra hatırlamıyorum ama 1 ay kadar olsa gerek, arabamda, koltuğumun altında bir nal buldum. Hiç anlam veremedim. Aracıma, bazen iş çıkışı aldığım mesai arkadaşlarım dışında kimse binmez. O da nadiren olur. Bir de ailem tabi. Gerek dış görünüş, gerek yaşam tarzı, gerek kariyer, gerekse duruşum nedeniyle, tercih edilen, oldukça beğenilen biri olmama, karşıma bi çok talibim çıkmasına rağmen, kimseye ısınamıyorum. Taliplerimle bi kez görüşünce, karşı taraf çok ısrar etmesine rağmen ben ikinci görüşmeyi kabul etmiyorum. Evlilik, çocuk ve romantizm yaşamak istememe rağmen, karşı cinsten adeta nefret ediyorum. Eski eşim de dahil, karşı cinsten iğreniyorum desem abartmış olmam. Bu durumun hiç de akla yatkın olmadığının bilincindeyim. O yüzden, büyüden şüphelenir oldum. Ayrıca, eski eşimin, ortak arkadaşlarımıza, ben evlenmeden başkasıyla asla evlenmeyeceğini defalarca söylediğini duydum. Hiç bir şekilde iletişim kurmamamıza, asla ümit vermeme rağmen bu özgüveni kendinde buluyor olması da, büyü ihtimalini getiriyor aklıma. Nal ile nasıl bir büyü yapılıyor, bilgisi olan arkadaşlar paylaşırlarsa mutlu olurum. Iyi forumlar.