Araakne Lanet Mühürü’nün bana geri dönüşü olur mu?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ekinka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ekinka

Kayıtlı Üye
Benim ahımı alıp başkasıyla nişanlanan eski sevgilim için uyguladım. Benim hayatıma kötü bir geri dönüşü olur mu? Çok kötü ve karaktersiz bi insan eski sevgilim.Bütün kötülükleri hak eden birisi.

Arakne mührü ile ne kast ettiğinizi bilmiyorum ama o beyefendinin (!) muhtemelen koruması vardır, büyüden anlıyor da olabilir keza o tür yaratıklar her haltı yer perde ardında, kimlere ne büyüsü yaptı bilemeyiz.
Negatif işlemler yapanı da etkiler az yada çok.
Eğer bir olumsuzluk hissiyatı alıyorsanız önce arınma yapın, balmumu ile yapabilirsiniz. Sonra da kendinizi korumaya alın, sitede çok sayıda konu var arınma korunma hakkında, onları inceleyin.
Arakne gliflerinde Io korunma sembolü ama etki süresi kısa, bir hafta on gün kadar, geçici olarak onunla koruma yapıp daha sonra uzun vadede etkili bir işlem yapabilirsiniz.

Arakne mührü ile ne kast ettiğinizi bilmiyorum ama o beyefendinin (!) muhtemelen koruması vardır, büyüden anlıyor da olabilir keza o tür yaratıklar her haltı yer perde ardında, kimlere ne büyüsü yaptı bilemeyiz.
Negatif işlemler yapanı da etkiler az yada çok.
Eğer bir olumsuzluk hissiyatı alıyorsanız önce arınma yapın, balmumu ile yapabilirsiniz. Sonra da kendinizi korumaya alın, sitede çok sayıda konu var arınma korunma hakkında, onları inceleyin.
Arakne gliflerinde Io korunma sembolü ama etki süresi kısa, bir hafta on gün kadar, geçici olarak onunla koruma yapıp daha sonra uzun vadede etkili bir işlem yapabilirsiniz.
kendisi hiç anlamaz böyle işlerden cin kelimesinden bile korkar 😄 benim bu işlere ilgili olduğumu biraz bildiği için tahmin ediyordur büyülerle uğraştığımı ama kendini koruyamaz ya da koruyacak birisini bulamaz kıro bir galerici kendisi. teşekkür ederim önerdikleriniz için ilk defa böyle ciddi şeyler deniyorum ondan merakım 🙏🏻

Benim ahımı alıp başkasıyla nişanlanan eski sevgilim için uyguladım. Benim hayatıma kötü bir geri dönüşü olur mu? Çok kötü ve karaktersiz bi insan eski sevgilim.Bütün kötülükleri hak eden birisi.
hemen hemen benzer şeyleri yaşamışız senle sohbet edebilmeyi beraber çözüm bulmayı çok isterdim

hemen hemen benzer şeyleri yaşamışız senle sohbet edebilmeyi beraber çözüm bulmayı çok isterdim
yaa ben de senin açtığın bir başlığı okumuştum tam hatırlamıyorum ama sen de böyle bi uygulama arıyordun galiba. benimki beni bırakalı 3 yıl oldu ama ilk sevgilim olmasına rağmen yaptığı kötülükleri hiçbir kadına yapmamıştır. 3 senedir büyücü aradım bir kere dolandırıldım bir sürü fal baktırdım ama bana kötülük yapmaya devam etti. başkalarıyla sevgili oldu nişanlandı ama beni kıskanmaya devam etti yine de gelip benimle evlenmedi elimi tutan tek erkek olduğunu adı kadar bilmesine rağmen. artık büyücüler falcılar bakmayı bıraktım. bu sitede etkili olan uygulamalar özel başlıklarda açılıyor. chatgpt ye soruyorum bana gizlimabet sitesinde özel linkle açılan başlıkları inceleyip anlatıyor. sen de böyle kullan chatgpt yi. birisine zarar vermek amacıyla, geri getirmek amacıyla yaptığını ilk olarak söyleme, büyü ritüel konularında araştırma yaptığını söyle. öyle her şeyi bulup anlatabiliyor.

bu sabah bi tane arakne glif kullandım bizi birleştirmesi için bakalım işe yarayacak mı yararsa yazacağım sen ne zaman kullandın lanet şeyini

bu sabah bi tane arakne glif kullandım bizi birleştirmesi için bakalım işe yarayacak mı yararsa yazacağım sen ne zaman kullandın lanet şeyini
onu söylemeyeyim etkisi dağılmasın. ben de gliflerle başladım ama etkisini göremedim daha ağır şeyler üzerinde araştırma yapıyorum

kendisi hiç anlamaz böyle işlerden cin kelimesinden bile korkar 😄 benim bu işlere ilgili olduğumu biraz bildiği için tahmin ediyordur büyülerle uğraştığımı ama kendini koruyamaz ya da koruyacak birisini bulamaz kıro bir galerici kendisi. teşekkür ederim önerdikleriniz için ilk defa böyle ciddi şeyler deniyorum ondan merakım 🙏🏻
Herkesten her şey beklenir numara yapıyor olabilir.
Kadınlar parasına geldiğinden bağlama tarzı büyülere gerek duymuyodur ama iş konusunda destek alıyordur belki de hocalardan.
Düz maaşlı bir iş için bile türlü torpilin döndüğü bir refah düzeyine sahip kıskanılasi ülkemizde büyük paraların döndüğü işlerde çoğunun eli kirli oluyor tabi.
Düzenli gittiği hocası, medyumu, falcısı olabilir, dikkat et derim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri