"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Antisosyallik

ZindaNkaLe__

Kayıtlı Üye
Merhaba benim bir sorunum var. Üniversite 3. sınıf hukuk öğrencisiyim ama 1 tane arkadaşım yok. Gerçekten yok. Bir tuhaflık var üstümde. Arkadaş edinemiyorum. 4. yılım okulda. Bir çevre kuramadım. Negatif elektrik yayıyorum etrafa. Yıldızım çok düşükmüş. Öyle dedi birisi. Ne yapacağımı şaşırdım. Artık bunalıma girdim. Ne önerirsiniz? Yani hangi duayı okuyayım ben? Ya da bi enerji çalışması falan birşey var mı? Çok çaresizim. Yaşama sevincimi kaybettim. Yanlış anlaşılmasın. Kendimi övmek için demiyorum. Dış görünüşümle ilgili bir sorunum yok. Çok güzelimdir ama bir tuhaflık var. Uğursuz gibiyim. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

mrb benim bir sorunum var üniversite 3. sınıf hukuk öğrencisiyim ama 1 tane arkadaşım yok gerçekten yok bir tuhaflık var üstümde arkadaş edinemiyorum 4. yılım okulda bi çevre kuramadım negatif elektrk yayıyorum etrafa yıldızım çok düşükmüş öyle dedi birisi ne yapacağımı şaşırdım artık bunalıma girdim ne önerirsiniz yani hangi duayı okuyayım ben yada bi enerji çalışması falan bişiy varmı çok çaresizim yaşama sevincimi kaybettim yanlış anlaşılmasın kendimi övmek için demiyorum dış görünüşümle ilgili bi sorunum yok çok güzelimdir ama bir tuhaflık var uğursuz gibiyim yardımcı olursanız çok mutlu olurum

Merhaba, herşeyden önce yıldızınız düşükse, negatif enerjiyi siz alırsınız ve nazar dediğimiz olay vuku bulur.
Sizin sorununuzun yıldız düşüklüğüyle birebir orantılı olduğunu düşünmüyorum.
Peki siz neden insanlara yaklaşmıyorsunuz? Çok çekingen bir yapıya sahipseniz, belki etrafınızdaki insanlar 'sizi burnu kaf dağında' biri olarak algılıyor olabilir.
İnsanların ilgi alanları değişkendir. Okuyun, öğrenin (hukuk dışında) sizin de söyleyebileceğiniz sağlam fikirleriniz olsun. Sabah okula gelirken önce sokaktaki simit satıcısına gülümseyerek sıcacık bir 'Günaydın' diyin. Otobüse bindiğinizde, inerken şoföre 'İyi günler' diyin, okula geldiğinizde, aslında hergün gördüğünüz ama farketmediğiniz temizlik personeline 'kolay gelsin' deyin. Sınıfa girdiğinizde genel olarak 'Günaydın arkadaşlar' diyin. Etrafınıza ışık saçın ve göreceksniz ki insanlar yanıbaşınızda bitecek. Buna böyle başlayın ve sonra alışkanlık olarak devam ettirin. ilk adımı atarken çekinmeyin.
Sevgiler...:)

Denedim bunları yaptım ama bir selamdan öteye geçmiyor hiç birşey. O kafeteryalardaki doluşmuş oturan insanlara öyle özeniyorum ki. Sanırım ömrümün sonuna kadar da uzaktan bakacağım gibi onlara yalnız oturduğum masadan.

denedim arkadaşım bunları yaptım ama bir selamdan öteye geçmiyor hiçbişey o kafeteryalardaki doluşmu oturan insanlara öyle özeniyorumki sanırım ömrümün sonuna kaadarda uzaktan bakacağım gibi onlara yalnız oturduğum masadan

Ben sadece aklıma gelen önerileri yapıyorum. Peki, neden diye kendinize sorduğunuzda, hiç mi bir fikriniz yok. Ufakta olsa, aklınıza gelen hiç bir ayrıntı yokmu. :) Şimdi aklıma geldi, onların toplumsal olarak katıldığı herhangi bir etkinliğe katıldınız mı, kopya istedilerde vermediniz mi? Aslında bir çok nedeni olabilir. Çünkü siz bir kaç kişiden değil, genel olarak okul ve kantindeki öğrencilerden bahsediyorsunuz. Bir de "sonunka kadar onlara uzaktan bakacağım" düşüncesini de atın kafanızdan. O şekilde olumlama yapmayın. Otomatikman negatif enerji yansıtırsınız, auranızın yaydığı ışık kapanır.

Ekinliklere katılıyorum ama değişen pek birşey olmadı. Sanırım ben insanlardan çok şey bekliyorum. Üstümden atamadığım bir çekingenliğim var. Ne yaptıysam olmadı.

Arkadaş edinmelisiniz. Bir tane edinirseniz onun da mutlaka arkadaşları vardır. O da onlarla tanıştırır sizi. Bunun için de sosyal olmalısınız.

ekinliklere katılıyorum ama değişen pek bişiy olmadı sanırım ben insanlardan çok şey bekliyorum üstümden atamadığım bir çekingenliğim var ne yaptıysam olmadı

İnsanlardan çok şey beklediğiniz ifadesindeki kasıt nedir; Eğer sadece arkadaşlıksa, bu çok bir şey beklemek ifadesine sığmaz. Yok daha farklı bir beklenti olarak yansıttıysanız; Bunu keşfederek (varsayımla düşünerek bunu yazdım) o yansıymayı düzeltmekle işe başlayın.
Yardımcı olmaya çalışıyorum, sakın aklınıza sizi yargılıyormuşum gibi bir fikir gelmesin.

mrb benim bir sorunum var üniversite 3. sınıf hukuk öğrencisiyim ama 1 tane arkadaşım yok gerçekten yok bir tuhaflık var üstümde arkadaş edinemiyorum 4. yılım okulda bi çevre kuramadım negatif elektrk yayıyorum etrafa yıldızım çok düşükmüş öyle dedi birisi ne yapacağımı şaşırdım artık bunalıma girdim ne önerirsiniz yani hangi duayı okuyayım ben yada bi enerji çalışması falan bişiy varmı çok çaresizim yaşama sevincimi kaybettim yanlış anlaşılmasın kendimi övmek için demiyorum dış görünüşümle ilgili bi sorunum yok çok güzelimdir ama bir tuhaflık var uğursuz gibiyim yardımcı olursanız çok mutlu olurum

İlk tavsiye edeceğim şey sormak kendinizi anlatmayın sadece sorun. Saat sorun, adres sorun, hoşlandıklarını sorun. Aklınıza gelebilcek soruları sormayla başlayın. Sonra onlar da size sormak isteyecekler. Benim arkadaşlıklarım böyle başlar hep. Yardımcı olun, yardım isteyin bu gibi şeyler ama ilk önce medeni cesaretinizi sağlayın. Sonuçta onlar da insan ulaşılmaz varlıklar değil... Sevgiler..

Sabah okula gelirken önce sokaktaki simit satıcısına gülümseyerek sıcacık bir 'Günaydın' diyin. Otobüse bindiğinizde, inerken söföre 'İyi günler' diyin

Arkadaş bayan sanrım bence bunları yapmasa daha iyi olur nolmaz.
Sonra simitçi yanlış anlar bide mazallah ...

Arkadaş bayan sanrım bence bunları yapmasa daha iyi olur nolmaz.
Sonra simitçi yanlış anlar bide mazallah ...
Yok yok bir şeycik olmaz, genç bir kız kime selam vereceğini az çok tahmin eder. Dikkat ettiyseniz verdiğim örneklere, ona zarar vermeyecek kişiler. Onlara çoğumuz selam verir esenlikler dileriz.:)

Kendinizi ne kadar çok sıkarsanız o kadar da uzaklaşırsınız insanlardan. Diğer insanları gözünüzde büyütmeyin.

Kendinizi göstermeyi deneyin. Eğer bayan iseniz bunu nasıl yapıcağınız hakkında bir bilgim yok. Ama ben arkadaşlarım muhabbet ederken yanlarına giderdim sadece onları dinlerdim sonra benim bildiğim bir konu hakkında birisi soru sorarsa cevap verirdim yardım ederdim.

Bir Insanin gercek arkadasi bir elde sayilacak kadar az olur,burda bir sorun yok.Zamanla olur dur bakalim önce ortama ayak uydurmaya bak gerisi kolay,bende hukuk Üniversitesine gitsem arkadas edinemezdim herhalde.
Atiyorum "Gangster Üniversitesinde" herkezin ilgi odagi olurdum belkide hehe yani anlatmak istedigim sey sudur sevgili kardesim,sende muhakak bir tuhaflik vardir orasi garanti,bunun nedenini burdaki insanlara sorman kadar tuhadir.Dis görünüsü vs aranmiyor Üniversitelerde dostum,sen Ünileri mankenlik yarismasi yada casting Showla karistirdin herhalde.Üniversitelerde samimiyet araniyor sen komplexsiz olup kendine güvenir bir sekilde hareket etmeye bak,kendini oldugundan farkli gösterme,sende biraz egoist olma biraz kendini begenmislik durumu var gibi.Herkezden ve herseyden özelikle bulundugun ortamda okudugun bölümde filan "negatif elektrik" aliyorsan ciddi bir sorun var.Hukuk enteresan insanlarin okudugu enteresan bir bölümdür ha bana gelir mi ? Gelmez!" Sende kendince bir düsün istersen..

Bir Insanin gercek arkadasi bir elde sayilacak kadar az olur,burda bir sorun yok.Zamanla olur dur bakalim önce ortama ayak uydurmaya bak gerisi kolay,bende hukuk Üniversitesine gitsem arkadas edinemezdim herhalde.
Atiyorum "Gangster Üniversitesinde" herkezin ilgi odagi olurdum belkide hehe yani anlatmak istedigim sey sudur sevgili kardesim,sende muhakak bir tuhaflik vardir orasi garanti,bunun nedenini burdaki insanlara sorman kadar tuhadir.Dis görünüsü vs aranmiyor Üniversitelerde dostum,sen Ünileri mankenlik yarismasi yada casting Showla karistirdin herhalde.Üniversitelerde samimiyet araniyor sen komplexsiz olup kendine güvenir bir sekilde hareket etmeye bak,kendini oldugundan farkli gösterme,sende biraz egoist olma biraz kendini begenmislik durumu var gibi.Herkezden ve herseyden özelikle bulundugun ortamda okudugun bölümde filan "negatif elektrik" aliyorsan ciddi bir sorun var.Hukuk enteresan insanlarin okudugu enteresan bir bölümdür ha bana gelir mi ? Gelmez!" Sende kendince bir düsün istersen..

Bu yazıyı yazan arkadaş yasaklanmış. Fikirleri sizi aman ha etkilemesin, sizi motive edecek olumlu bir yaklaşımı olmamış.'' Ne demek hukuk okuyanlar ve hukuk enteresan bir bölümdür'' Sanki hukuk okuyanlar garip işler deneyler yapıyor gibi bir bir ifade sezdim.
Sadece çekingen bir yapınız olduğunu düşünüyorum. Öz güveninizi geliştirecek
konular var mabette, onları okuyun ve evrene pozitif enerji yollayın.
Konuyu buraya açmanız ne tuhaftır nede sizde bir tuhaflık vardır. Negatif yönlendirmelere kulak asmayın.
Bu konuyu buraya açtığınız için ilk adımı da atmışsınız, kendi farkındalığınız başlamış ve bu güzel bir başlangıç olmuş, sevgiler..;)

Ben bilemiyorum yani ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Birileriyle tanışsam bile selamdan öte gidemiyor. İlk adımı atamama gibi bir huyum var. Onu bıraktım ama işe yaramadı. Kimse gelip bişey sormuyor. Ben soruyorum cevaplar kesik oluyor kızlarda. Erkeklerde ertesi gün çıkma teklifi şeklinde oluyor. Bir orta yolu yok. İmgeleme yapıyorum. Yine birşy olmuyor. Ne yapayım? Ben çekim yasasına merak sardım. Ona uğraşıyorum ama teknikler karıştı iyice.

Sayın Zindankale__

Çoğu kişinin yapmaya dahil cesaret edemediği birşeyi yapıyorsunuz. Yalnız ve de güçlü olmayı başarmışsınız. Tam 4 yıl hergün bu muameleyle karşılaşsa; ben de dahil çoğu kişi arkasına bakmadan birkaç ay çıkaramazdı. Ben zamanında yabancı bir sınıfta tek başıma derse girerken dahil, bu durumdan nefret etmiştim. 5. dersten sonra onlarla kaynaşıp, arkadaş edinmek zorunda kalmıştım. O hariç tek başıma gidip uzun süre kantinde bile oturmamışımdır. Başkalarına karşı toplu ortamda yalnız imajı çizmeye katlanamıyorum. O yüzden siz çok güçlüsünüz. Ama tabi; yorgan gitti, kavga bitti hesabı. O günki arkadaşlarımla da çıkar ilişkimiz bitince mazi oldular. Size bu konuda şöyle bir tavsiye verebilirim. Bulunduğunuz ortam geçici, bir yıla bu durumdan kurtulacaksınız. Okul ortamı zaten çıkar ilişkisi demektir, o yüzden çok birşey kaçırmadınız. Kendi sınıfınızdan; bir kişi dahil olsa sohbet etmeye başlayın. Şu ödevi yaptın mı? Vizede hangi konular çıkacakmış ? Geçen ders tuttuğun notlara bakabilir miyim? Bir yeri yazamadım. İlk günden aşırı doz yüklenmeyin. Hergün de soru sormayın. Böyle 2 güne 1, 5 dk sohbet derken, derken bir bakmışsınız arkadaş olmuşsunuz. Ya ben daha üniversiteye adım atmadan, dolmuşta arkadaş bulmuştum. Sizin durumunuzu hayal bile edemiyorum. Eğer sınıfınızda böyle birileri yoksa da; başka bölümlerden birileriyle yakınlaşabilirsiniz. En azından ders aralarında yalnız oturmazdınız.

Ama ne olursa olsun; bu durumum geçici olduğunu bilin. Yakında iş hayatınız başlayacak ve o zaman mutlaka çevreniz olacak.

Peki, teşekkür ederim. Denerim bu söylediklerinizi. alpha centurıye de cevabım sizin seviyenize inmeyeceğim. Belli oluyor ki çok cahilsiniz. Boşa dememiş atalarımız "cahille sohbet etme her sözü bir baş incitir" diye.

Geri