Bu rüyamı 17 yaşında başımdan geçen olay sonrasında annemle beraber aynı anda, istihareye yatarak gördüm.Amacımız şuydu;Beni çok zorlayan bir erkek vardı .Bu erkeğin hayatıma girip girmeyeceğini merak ediyorduk.Eğer kaderimde o çıkarsa annem bana yaşattığı o büyük darbeye rağmen susacaktı.Ve o büyük olaydan kurtulduktan birkaç gün sonra istihareye yattık .Annemle rüyamızın son kısmı aynı... Bu rüyanın bir kısmının gerçekleşmesi de beni hayatım boyunca etkileyecen bir olaydır.
Gerekli işlemleri yaptıktan sonra şöyle bir rüya gördüm ;
Rüyamda 11 yaşına kadar oturduğum deniz kenarına yakın ,yeşilliklerle dolu ilçedeyim.
Bir ceviz ağacı var.Benim üzerimde beyaz renkte,dallardan oluşan deseni olan değişik bir elbise var.20 li yaşlardayım rüyamda.Yanımda biri var.Göremediğim halde neşeli gülerek ona birşeyler anlatıyor.Karşı çimenlikte bir erkek görüyorum.Bağdaş kurup oturuyor.Başında bordo bere var.Kolunda büyük siyah bir saat var.Esmer ,iri yapılı biri ...Gözleri çok güzel bir erkek.Hemen yanımdaki görünmeyen birine Keşke bununla tanışsaydım diyorum.O erkek saatine vurmaya başlıyor.Zaman var der gibi...Sonra ilerliyorum.İlerideki çimenlikte bir kadın namaz kılıyor.Beyaz eşarplı ve bembeyaz giyimli.Yanımdakine annesi diyorum.Sonra bir erkek görüyorum.Kumral sportif biri.Koşu yapıyor.Aynı erkek bana bu büyük darbeyi yaşatan erkekle kıyaslanırcasına yan yana duruyor.Kumral erkek bu kez takım elbise giymiş.Bir anda büyük bir cami var.Babanemlerin oturduğu yer.Kumral erkek elinde bir çiçek ve çikolata ile benimle evlenmek için babanemlerin ordaki caminin orda duruyor.Arkasında o çimenlikteki namaz kılan kadın var.O kadının arkasında su dolu bakraç var onu taşıyor.
Annem ise aynı günde yattığımız , çok zor bir durumdayken gördüğümüz rüyasında şunları gördüğünü söylüyor.'' Rüyamda Kumral ,hafif alnı açık takım elbiseli bir erkek gördüm.elinde çiçek çikolata var . Yeşillerin arasında duruyordu ''Kariyeri olan biri galiba diyor. başımıza bela açan çocuğu görmedim diye sabah uyanınca bana anlattı.Bende rüyamı anneme anlattım.Aynı rüyayı görmüşüz içim rahatladı dedi annem ...
Benim rüyamın şaşkınlık yaratacak bir yanı benim 20 li yaşlarda tanıştığım erkek arkadaşım Esmer,iri yapılı ve çok güzel gözlü biriydi.Bordo şapka dahi yaşadığı bölgenin temsili rengi.Ayrıca onu gördüğümde ne kadar güzel gözleri var dedim içimden...Ve tanışmaya gittim .Ben tanıştım.Sonra bana arkadaşlık teklif etti.Ve aramızda bunun muhabbeti geçti.Ben seni daha önce gördüm, seni bir yerde gördüm ya da bir yerden tanıyorum devamlı bunu diyordum. Sonra rüyamda olduğu aklıma geldiğinde söyledim.Rüyalarının erkeğiyim muhabbeti (!) dönse de rüyamda gördüğüm kişi birebir aynıydı.O saatli çocuk oydu .Göz yapısı dahi benziyordu.Rüyamın yarısı gerçekleştiğine göre ;
Benim rüyamdaki kumral erkek ile ilgili olan bölümlerdeki rüya sürecini nasıl yorumlayabiliriz ? Bu rüyanın sonu annemin rüyasıyla aynı,rüyanın başı da çıktı.
Bu rüyamı yorumlarsanız çok memnun olurum