Ben malatyalıyım her zaman malatyada yaşadım ama şöyle bi şey var: ben 25 yaşındayım ve ilk sevgilim 1 sene önce oldu. Antepliydi. Antebe gittim gezdim falan. okuduğum bölümün doçenti de antepliymiş ve ben bunu çok sonradan öğrendim. bu doçent benden çok hoşlanıyordu gözü hep bendeydi. özel bi takıntı gibiydim yani bu hoca için. Aynı yıl içinde hem ilk sevgilimin hem de benden hoşlanan ve benim de hoşlandığım hocanın antepli olması çok tuhaf geliyor bana. sevgilimle çok kötü şekilde ayrıldık hala birbirimizi mahvediyoruz. bu hocanın da bana olan ilgisi hala var ama okulum bittiği için eskisi kadar bana dönük değil. ama hala var yani bi şeyler. gel desem koşarak gelecek bi adam. Ayrıca küçüklüğümden beri çok kitap okurdum ama hiç en sevdiğim yazar olmamıştı. son 8 senedir falan en sevdiğim yazar ahmet ümit. onun da antepli olduğunu öğrendim bu yıl. biyografisine bakarken. ayrıca hayatımda ilk defa şehir dışına çıktığım yer de antepti. ortaokulda dersane geziye götürmüştü antep lunaparkına. bunların tamamını düşününce sizce nasıl bir bağ var aramda antep’le? orada olmam mı gerekiyor?