dynamic apnea
Kayıtlı Üye
Degerli üyelerimiz, Antalya'da Havas ilmine dair temel yapı taşları ile bilgi vermeyi düşünüyorum..
Egitim aylık yada haftalık olarak; katılıma, ögrenime göre merhale merhale ilerleyerek 4.seviyeye kadar ilerletilecektir...
1.Seviye Eğitimlerinde:
a) Havasta kullanılan temel materyallerin bilgilerinin verilmesi..
b) Vefkler ve çeşitleri hakkında Bilgi verilmesi..
c) Ayetlerde ki köprüleri tespit etmek...
d) Esmalar hakkında bilgiler
2.Seviye Eğitimlerinde:
a) Varlıklar hakkında bilgiler..
b) Varlıklarla iletişim Kurmak...
c) Arabi harflerin sınıflandırılmaları ve yararları...
d) Gün saat Hadim tespiti...
3.Seviye Eğitimlerinde:
a) Ebced Hesaplamaları..
b) Büyü yapımı ve Büyü iptali..
c) Okumalar ve yazmalar hakkında bilgiler
d) Tılsımlar hakkında Bilgiler
4.Seviye Eğitimlerinde:
a) Hisleri geliştirme..
b) İrade etkileme..
c) Rüyalara hükmetme..
gibi konular ele alınacaktır, elbette ki Havas ilminin sınırları bunlar degildir ancak dedigim gibi bunlar temel egitimlerdir, temel egitimler 4 seviyede ele alınırken orta düzey ve Majisyen düzeyini siz hesaplayın artık.. Taleplerinize göre yeniden seviyeler degerlendirilebilinir Orta düzeyede geçilebilinir...
Konuları şimdilik bu yönde tasarladım, bikaç hususu degiştirebilir, konu dizimlerini öne arkaya alabilirim.. Yada ilk önce tanışma platformu kurarak ön sohbet sonrasında egitime katılacaklar hakkında kısa bilgiler edinerek havas konusunda ki bilgi düzeylerini etüt ederek buna göre egitim konularını yeniden ele alabiliriz..
Egitim aylık yada haftalık olarak; katılıma, ögrenime göre merhale merhale ilerleyerek 4.seviyeye kadar ilerletilecektir...
1.Seviye Eğitimlerinde:
a) Havasta kullanılan temel materyallerin bilgilerinin verilmesi..
b) Vefkler ve çeşitleri hakkında Bilgi verilmesi..
c) Ayetlerde ki köprüleri tespit etmek...
d) Esmalar hakkında bilgiler
2.Seviye Eğitimlerinde:
a) Varlıklar hakkında bilgiler..
b) Varlıklarla iletişim Kurmak...
c) Arabi harflerin sınıflandırılmaları ve yararları...
d) Gün saat Hadim tespiti...
3.Seviye Eğitimlerinde:
a) Ebced Hesaplamaları..
b) Büyü yapımı ve Büyü iptali..
c) Okumalar ve yazmalar hakkında bilgiler
d) Tılsımlar hakkında Bilgiler
4.Seviye Eğitimlerinde:
a) Hisleri geliştirme..
b) İrade etkileme..
c) Rüyalara hükmetme..
gibi konular ele alınacaktır, elbette ki Havas ilminin sınırları bunlar degildir ancak dedigim gibi bunlar temel egitimlerdir, temel egitimler 4 seviyede ele alınırken orta düzey ve Majisyen düzeyini siz hesaplayın artık.. Taleplerinize göre yeniden seviyeler degerlendirilebilinir Orta düzeyede geçilebilinir...
Konuları şimdilik bu yönde tasarladım, bikaç hususu degiştirebilir, konu dizimlerini öne arkaya alabilirim.. Yada ilk önce tanışma platformu kurarak ön sohbet sonrasında egitime katılacaklar hakkında kısa bilgiler edinerek havas konusunda ki bilgi düzeylerini etüt ederek buna göre egitim konularını yeniden ele alabiliriz..