"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Antakya daki dev yilan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tam olarak bi ay önce antakya hava alanı yakınlarında süreye barajı yakınlarında antakya özel işçileri barajı özel iş makineleriyle temizlerken bi sarsıntı hissedildi sonra bi an ortaya bi yılan çıktı işçiler hemen ele koyulur iş makineleriyle yılanı ezip öldürdüler sonra özel bi askeri tir ile uydu kent yakınlarına getiriler yılan ışte şöyle fotoğraflara vesile oldu tam olarak 7 tonluk yılan görenler çılgına döndü ve bu bir gerçek yılan

Haber böyle diyor. Ama

Filim çekimi için hazırlanan bir maket olabilir mi?
Türkiyede bu tür konularda bu kadar ileri düzeyde başaralı çalışmalar yapılıyor mu artık bilemiyorum. Ya da yabancı bir film ülkemizde çekiliyor.

Urum, son zamanlarda paylaştıklarınız bende yakında kıyametin kopabileceği izlenimini uyandırıyor :D

İs makinalariyla oldurulebilecek boyutta gorunmuyoki, devasa bisey bu :D
bencede film icin makettir, ayrica bugune kadar ne yemis ne icmis gercek olsa, bi haber cikardi yani gizemli sekilde kaybolan hayvanlr falan, tamam yilanlar uzun sure ac kalabiliyorlar, bnun bu boye gelmesimicin kac ordu yemis olmqsi lazim :) ilginc paylasim ayrica tsk can.

Ayrıca iş makineleri yılanı ezerken yılan hiç bir şey yapmadan bekliyor muydu yani? İşçiler hemen işe el koyup devasa yılanı ezerek öldürdüler çok garip:D

İkinci resimde yilanin yaninda duran askerde oyuncak gibi duruyor, ya da bana oyle geliyo, birkac gune cikar reklam kokusu :)

Bu hayvana zaafım var bir kaç kez dokunmuştum.Böyle bir haz yok :)
Tabi benim ellediklerim bu kadar devasa değildi şu an tüm zaafım sempatim gitti

İkinci fotoğrafta kamyonun tekerleklerinin o denli ağırlığa rağmen hiç basınç uygulanmamış gibi duruyor olması, tekerleklerin üzerinde kum, toprak ve aşınmışlık benzeri hiçbir emarenin bulunmuyor olması, olayın düzmece olduğuna kanıt olabilir.

film çekimi için yapılmış maket bu biyerde haberini görmüştüm boşuna heyecan yapmayın :D

urum üstadın şifreyi patlatmışlar herhalde o böyle şeyler sormaz zaten soru sormaz direkt cevap yazar :)

"Güngör uydukent yakındaların bulunduğu söylenen 7 tonluk dev yılan söylentisi halk arasında bir heyecan yarattı. Fakat böyle bir haberin aslı olmadığı ortaya çıktı.. HRT AKDENİZ TV 'de izlendiğine dair yorumların bize ulaşması sonucu bu haber üzerine araştırma yaptık ve haberin asılsız olduğunu öğrendik. Fotoğrafta görmüş olduğunuz yılanın fotoğrafı yaptığımız bir kaç araştırma sonucu internetteki sitelerde Mısırda çekildiği söylenmektedir. Kızıl denizde öldürüldüğü söylenen bu yılanın Mısır'da 320 turist ve 165 dalgıç öldürdüğü söyleniyor.. Yılanın profesyonel dalgıçlar ve bilim adamları tarafından öldürüldüğü söylenmektedir.. Asılsız olduğunu düşündüğümüz bu haberin photoshop ile montajlanmış olduğunu düşünmekteyiz..."

Yaptığım bazı haber kaynaklarından elde ettiğim ortalama bilgiler bu şekilde.

Sayın mabet sahibi :) bunun pfotoshop oIdugunu bile bile nasıl paylaştınız anlayamadım :)

Haberin yayıldığı ilk an fotoğraflar ve konuyla alakalı tek bilinen Hatay halkının "dev bir yılan bulduk" dedikodusu idi fotoğraflar ve hikaye basına yansıma şekli oldu yalnızca.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri