"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Anneme Musallat Olmuşlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mahmut1989

Banlı Kullanıcı
Selam beyler. Ben sitenize yeni üye oldum eskişehirde oturuyorum adım mahmut. Arkadaşlar benim anneme ben doğmadan cinler musallat olmuş ve bir şekilde hoca cinleri yakmış ve sonra ben doğmuşum. Arkadaşlar sorum şu ki anneme musallat olduğuna göre cinler ben sürekli onları araştırıyorum merak ediyorum ama banada musallat olurlarmı ? korkuyorum :(

Moderatör notu: Özel bilgilerinizi paylaşmak yasaktır.

Mahmut kardeşim anlaşılan cinnilerden fazla etkilenmişsin.annene musallat oldu diye sanada olacak bişey yok.cinlerle fazla ilgilenme ve kafana takma.

Yakılan cinlerin çocukları olmadan yakılmış. Yani intikam alacak varisleri yok. İçin rahat olsun, sürekli yeni konular da açıp durma.

sadece araştırma değil ki sürekli aklımdalar ve kabus görüyorum sürekli aynada gece kendime bakınca şeklim çok değişik oluyo :( sanki bişey beni aynaya itekliyo gibi :S

Anormal bir durum yok.Sana da bu musallat olmazlar eğer sen onlarla uğraşmazsan.Ve korkulacak bir şey yok.Sana zararları olmadığı sürece korkma .

Korkuları yenmekle ilgili bir konu açtım ona bir bak linki : http://www.gizlimabet.com/threads/34287-Korkularınızdan-Çabucak-Kurtulmanın-3-Yolu

Onları düşünmemek ve korkmamak senin elinde. :)

Sevgiyle Kalın. :)

Korkman anlamsız. Okuyorsan bir takım bilgiler edinmişsindir zaten, kendini koruyabilirsin demek bu da. Ancak eğer bilgilerinin yetersiz kaldığını düşünüyorsan Havas'ı araştırabilirsin ya da bize sormak yerine bu işi yapan hoca ile konuş.Eğer hoca hayatta değil ise başka bir hocaya git ancak işinin ehli olmalı. Fakat inancın islam değilsa wicca tarzı inançlara da yönelip koruma sağlayabilirsin kendine bir takım ritüeller ile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri