bu konuyu annenle hiç konuştunmu
Merhabalar. Benim büyükanneannem doğu majisiyle uğraşan biriydi. Şu anda çok yaşlı konuşamıyor. Ben ilk doğduğumda anneme" onda yerdekilerden var" demiş. Acaba ne demek istemiş olabilir? Cevaplarınızı merakla bekliyorum..
Yerdekilerden var... Doğu majisi... Bir araya getirelim. Bir topluluktan bahsediyor. Yani "yerdekilerden". Doğu majisi genel olarak iki kesim ruhları ele alır. En nesnel şekliyle bunlar "Ulviler" (Göktekiler), sufliler (yeryüzündekiler) olarak ikiye ayrılır. Düşünürsek, yerdekilerden kastı sufliler olabilir. Yani, sufli ruhlarınızın olduğunu söylemiş olabilir büyük anneanneniz. Bu yeteneğinizi bulabilirseniz bir oujia tahtası alıp deneyin. Herhangi birisi var mı orada diyerek. Cevap alırsanız ilkinde devamını getirin. Cevabı tam olarak bulabilirsiniz belki.
çok çok teşekkürler bu mesaj çok yardımcı oldu..
Çok çok teşekkürler bu mesaj çok yardımcı oldu.
Yani benimde öyle bir sorunum vardı çok sağolun.
Yerdekilerden var... Doğu majisi... Bir araya getirelim. Bir topluluktan bahsediyor. Yani "yerdekilerden". Doğu majisi genel olarak iki kesim ruhları ele alır. En nesnel şekliyle bunlar "Ulviler" (Göktekiler), sufliler (yeryüzündekiler) olarak ikiye ayrılır. Düşünürsek, yerdekilerden kastı sufliler olabilir. Yani, sufli ruhlarınızın olduğunu söylemiş olabilir büyük anneanneniz. Bu yeteneğinizi bulabilirseniz bir oujia tahtası alıp deneyin. Herhangi birisi var mı orada diyerek. Cevap alırsanız ilkinde devamını getirin. Cevabı tam olarak bulabilirsiniz belki.
gerçekten teşekkür ederim.. Bu çok yardımcı olacak.. Fakat oujia tahtasını nerden bulacağım? ..
Ouija tahtasını -maddi imkanınız yeterliyse- Google arama motorunda "Buy Ouija Board" yazarak eBay sitesinde veya Amazon sitesinde imkanınıza uygun olacak şekilde bir tahta seçebilirsiniz.
Eğer imkanınız yoksa, kendiniz de bir kaç malzeme alıp yapabilirsiniz. Bunu da şu sitede bakabilirsiniz; http://www.ehow.com/how_2050342_make-ouija-board.html
Ingilizceniz yoksa veya az ise size yardımcı olabilirim. Umarım yardımım dokunabilmiştir.