doppelgänger
Kayıtlı Üye
Muhtemelen çoğumuz yaşamızdır sadece bunların ilginçliğinin bir sebebi olup olmadığını merak ediyorum bu yüzden sizinle paylaşmak istedim genelde başımı yastığa koyduğumda sesler duymaya veya anlık halisler görmeye duymaya başlarım bu bazen tanıdık veya tanımadık birinin sesi şeklinde veya bir vurma kırma eylemi içerisinde acı hissiyle gözümü açtığım olur bazen tekrar eder gözümü açar sakin bir şekilde olayı karşılayıp tekrar gözlerimi kapatırım ve başka bir tanesi daha yaşanır bi kaçkere yaşandıktan sonra kalkar bir sigara içer kafamı toparlar geri yattığımda devam etmezdi sizce neden olur bunlar mesela hala net hatırlarım geçenlerde gözüm kapalıyken ama uyanık ve bilinçli bi durumdayken bi şeyin saldırıyormuş gibi ses çıkarıp (bi köpeğe benzer veya kurda) bacağımı ısırdığını çok acı hissetiğimi sonrada tanımadığım birinin sesinin kafamın içinde burnunu tut dediğini duyduğumu sonrada burnunu tutuncada bi anda gözlerimi açtım bunlar bi kaç saniyede yaşandı olay olurken herhangibi görüntü yoktu sadece ses ve acı hissi gene sakinlikle karşılayıp geri yattım alışkanlıktan
sizce herhangibi mantıklı açıklaması varmı?