"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Anlat Bakalım..

Benim başıma karabasan dışında hiç bişey gelmedi. Gelmesin zaten, çünkü aklımı oynatabilirim.

benim başıma hertürlüsü geldi.....bilemiyorum belki benim mesleğimden dolayı kaynaklanıyordur.....benim mesleğim elektrik...haliyle aşırı derecede manyetik alana maruz kalıyorum...ve ben manyetik alanların psişik yetenekleri açığa çıkardığına inanıyorum....

Avatarımdan da belli olduğu gibi ben garip bir aşığım :( yıllardır x için göz yaşı döküyorum. x in beni aramasını istediğimde telepati yoluyla aklına giriyorum ve arıyo beni yada msj at diyorum msj atıyo. Hatta rüyasına girip uyandırıp kendimi arattığım bile oldu :D Tabi bunlar beni ona sevdirmiyo ama işte. Belkide sadece tesadüftü :D

Arkadaşlar öğle aralarında bazen kestirmek istiyorm ama uyuyorm karabasan geliyo sürekli beni rahatsız ediyo etkisiz hale getiriyo beni sonra rüyamda insana benzer bişey göryrm uzun boylu simsiyah yüzü pek seçilmiyo bana bakıyo ve her öğlen uyuduğmda kesin oluyo ne yapmam gerekiyo .

hiç unutmam ilk demon çağrışımda öyle bir korkmuştumki 2 gün uyuyamamıştım sonra uyumuşum(2 gün uyumamak kolay değil 3. gün dayanamadım artık :) )ve rüyamdamı yoksa gerçektemi hala anlamadığım bir biçimde gözümü açtığımda kendimi aynanın karşısında buldum.aynada kendime bakıyorum sonra birden karşıdaki görüntüm benden bağıntısız hareket etti birden irkildim ve birde baktımki sabah olmuş...

Benim başımdam böyle şeyler geçmez çok şükür sadece acayip rüyalar görürüm.Bana ipucu vermek isteniyor sanki.Ama uyandığımda yüzde 90 ı unutuyorum.Belkide hayallerimle ilgilidr.Bizde ilginç bişey yok bari siz anlatın :)

Bir kaç fahta önce sabah 5 civarı uyandım ama uyanamadım etrafımı görüyorum ama göremiyorum hareket etmek istiyorum edemiyorum :D durum düzeldikten 5-10 saniye sonra sabah ezanı okunuyor bu korkuttu beni daha önce böyle birşey hiç olmamıştı kabasanmıdır acaba o esnada çok enteresan mekanlar gördüm tekrar yaşanmadı çok şükür

Bir kaç hahta önce sabah 5 civarı uyandım ama uyanamadım etrafımı görüyorum ama göremiyorum hareket etmek istiyorum edemiyorum :D durum düzeldikten 5-10 saniye sonra sabah ezanı okunuyor bu korkuttu beni daha önce böyle birşey hiç olmamıştı kabasanmıdır acaba o esnada çok enteresan mekanlar gördüm tekrar yaşanmadı çok şükür

Benim başımdam böyle şeyler geçmez çok şükür sadece acayip rüyalar görürüm.Bana ipucu vermek isteniyor sanki.Ama uyandığımda yüzde 90 ı unutuyorum.Belkide hayallerimle ilgilidr.Bizde ilginç bişey yok bari siz anlatın :)

uyandığın zaman yatağından kalkmadan yan dön bi 5 dk uyanık sekilde bekle yüzde 90 hatırlarsın :)

Geri