URUMHAMATAHAYİL
Yönetici
seygili arkadaşlar; uzun süredir yüz yüze eğitim almak isteyen arkadaşlarımız var bende eğitim vermek istiyorum. bir çok plan var bunlar hayata geçmesine çok fazla bir zaman kalmadı. Bu düşündüklerim başlamadan önce (19 hazirana kadar) evimde atölye çalışmaları yapmaya karar verdim. diğer illerde olmasını isterdim ama bu bir organizasyon işi bir organizatörle çalışıncaya kadar beklemsi gerekiyor.
Ankara'da kendi evimde parapiskoloji ile ilgili konularda atöyle çalışması yapmaya başlayacağım. pazar günleri olacak. Ayda 4 defa olacak.
ilk çalışma 18/04/2010 tarihinde 14:00 ile 16:30 arasında gerçekleşecek.
her pazar bir konu belirleyceğim ve onun üzerine çalışmalar yapacağız. bazı konular tabiki tekrar edebilir.
ben bu tür çalışmalarda ilk önce arınma farkındalık çakra aura gibi konular üzerinde dururum. bu pazarki konuda bu olacak.
katılım yaşı 18 dir. 18 yaşından küçükler ailelerinden bir kişi ile gelebilir ya da beni tanıştırması gereklidir.
katılım üçreti 20 tldir.
çalışmaya katılacak arkadaşlar özel mesaj ile bana ulaşsınlar.
sevgi ve ışıkla
Ankara'da kendi evimde parapiskoloji ile ilgili konularda atöyle çalışması yapmaya başlayacağım. pazar günleri olacak. Ayda 4 defa olacak.
ilk çalışma 18/04/2010 tarihinde 14:00 ile 16:30 arasında gerçekleşecek.
her pazar bir konu belirleyceğim ve onun üzerine çalışmalar yapacağız. bazı konular tabiki tekrar edebilir.
ben bu tür çalışmalarda ilk önce arınma farkındalık çakra aura gibi konular üzerinde dururum. bu pazarki konuda bu olacak.
katılım yaşı 18 dir. 18 yaşından küçükler ailelerinden bir kişi ile gelebilir ya da beni tanıştırması gereklidir.
katılım üçreti 20 tldir.
çalışmaya katılacak arkadaşlar özel mesaj ile bana ulaşsınlar.
sevgi ve ışıkla