URUMHAMATAHAYİL
Yönetici
sevgili arkadaşlar; çağımızın gelişmekte olan konularından biri olan (Avrupa ve Amerika'da inanılmaz gelişmiş olan ülkemizde son 5 yılda gelişme gösteren, kadim uygarlıkların binlerce yıl öncesinde kullandıkları) farkındalık üzerine çalışmalar yapmak istiyorum.
kişisel gelişim olarak bilinen bu kavram. benliğimizin ve evrenin yasalarının farkına varılması ile birlikte büyük bir ivme kazandı. kuantum fiziğinin ortaya çıkması ile birlikte bilimsel bir zemine oturdu ve gelişimi çok daha hızlı bir şekilde yayıldı.
Ankara' da kendi evimde her cumartesi bu konuda çalışmalar yapacağım. 17/04/2010m ilk çalışma zamanımız.
bilinç altımızın keşfi.
kilo verme ya da alma sorunları
altarnatif terapi yöntemleri
nefes egzersizleri
fobi sorunları
hafıza gelişimi
rahatlama teknikleri
konsantrasyon gelişimi
ders çalışma alışkanlığının değişimi
sınav hazırlığı
endişe
spor yapma yeteneği
hızlı okuma
yaratıcılık gelişimi
uygku sorunları
satıcılık yeteneğinin gelişimi
kendine güven
heyecan
geçmiş zamana gidiş
sıgarayı bırakma
gibi ve daha fazlası
çalışmalarda bir konu belirlemeyeceğim sizin ihtiyaçlarınıza göre şekillenecek. bireysel çalışmalar ağırlıkta olacak.
kısacası ihtiyaç duyduğumuz konularda çaba göstermeden basit tekniklerle neler yapılabilir bunları öğreteceğim ve uygulamalar yapacağım.
geçmişimizin kötü yönlerinden kurtulmak, geleceğimizi daha sağlık bir şekilde şekillendirmek ve şimdimizi mutlu huzurlu ve başarılı olarak nasıl geçireceğimizi öğreneceğiz.
çalışmaya 18 yaşından küçükler aileleri ile birlikte katılabilir ya da ailelerini benimle tanıştırmaları gerekir.
katılmak isteyen arkadaşlar özel mesaj ile bana ulaşabilirler.
katılım üçreti : 30 tldir.
(hypnosis mind training institute sertifikalı hipnotisttim)
kişisel gelişim olarak bilinen bu kavram. benliğimizin ve evrenin yasalarının farkına varılması ile birlikte büyük bir ivme kazandı. kuantum fiziğinin ortaya çıkması ile birlikte bilimsel bir zemine oturdu ve gelişimi çok daha hızlı bir şekilde yayıldı.
Ankara' da kendi evimde her cumartesi bu konuda çalışmalar yapacağım. 17/04/2010m ilk çalışma zamanımız.
bilinç altımızın keşfi.
kilo verme ya da alma sorunları
altarnatif terapi yöntemleri
nefes egzersizleri
fobi sorunları
hafıza gelişimi
rahatlama teknikleri
konsantrasyon gelişimi
ders çalışma alışkanlığının değişimi
sınav hazırlığı
endişe
spor yapma yeteneği
hızlı okuma
yaratıcılık gelişimi
uygku sorunları
satıcılık yeteneğinin gelişimi
kendine güven
heyecan
geçmiş zamana gidiş
sıgarayı bırakma
gibi ve daha fazlası
çalışmalarda bir konu belirlemeyeceğim sizin ihtiyaçlarınıza göre şekillenecek. bireysel çalışmalar ağırlıkta olacak.
kısacası ihtiyaç duyduğumuz konularda çaba göstermeden basit tekniklerle neler yapılabilir bunları öğreteceğim ve uygulamalar yapacağım.
geçmişimizin kötü yönlerinden kurtulmak, geleceğimizi daha sağlık bir şekilde şekillendirmek ve şimdimizi mutlu huzurlu ve başarılı olarak nasıl geçireceğimizi öğreneceğiz.
çalışmaya 18 yaşından küçükler aileleri ile birlikte katılabilir ya da ailelerini benimle tanıştırmaları gerekir.
katılmak isteyen arkadaşlar özel mesaj ile bana ulaşabilirler.
katılım üçreti : 30 tldir.
(hypnosis mind training institute sertifikalı hipnotisttim)