"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

ankara buluşması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yule
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gercekten harika bi toplantıydı hepinizle tanıstığıma cok cok memnun oldum umarım yine tekrarlarız =):cheers2:

valla sizin gibi insanalrla tanıştığım için çok mutlu oldum. bu buluşma bencede çok çok güzeldi 4 saate yakın konuşmuşuz:D

bencede dediğim gibi sizle tanışmak çok güzeldi mutluluk verici 4 saat paylaştık :)

Bizde çok mutlu olduk güzel bir gün geçirdik. Umarım yeniden bir fırsat bulduğumuzda toplanırız. Bu aktiviteleri arttırmaya çalışacağız. Sizleri tanımak güzeldi.

bunu kaçırdım:( bir dahaki buluşma ne zaman olur ki birde eskişehirde buluşma yapmayı hiç düşündünüz mü? haberdar ederseniz çok sevinirim iyi günler...

bende ankaradaki entiklerimizin hepsine katılmaya calısırım musait oldukcada kesinlikle gelirim =) olmasam bile bi fırsat yaratmaya calısırım (=

bir daha olursa kesin katılırım.bu arada mortho çokkk kıskandımm:D güzel geçtiğinden eminim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri