"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

ankara buluşması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yule
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yule

Yönetici
ankarada 2 /7 /2009 perşembe günü saat, 17:00 da sitedeki arkadaşlarla tanışma günü düzenleyeceğiz. istanbul buluşmasından önce yapmaya karar verdik. bu yüzden biraz geç haber vermek zorunda kaldık.

tanışma yeri film cafedir.
adres: Mithatpaşa Cadddesi No:27/2 Kızılay-Ankara
Telefon (312) 433 28 28

Ne güzel bir haber bu =) İstanbul'a gidiyorum diye seviniyordum, hem Ankara hem İstanbul olacak demek ki =)

Dediğimiz gibi daha önce hbaer verecektik ama istanbul buluşmasından sonra yamayı düşündüğümüz için bişey söylemedik. Son anda karar değiştirince geç oldu.

Fırsat olsa her yerde eş zamanlı buluşma ayarlardık :) Türkiye Gizli Mabet Sakinleri buluşma günü. :D

Yani gelebilen hepsine birden gelse çok iyi olur elbette. İşte biraz zor. Mesela ben Ankara 'da bulunamayacağım işlerden dolayı .

Zaten denk getirebilmek çok çok zor, evet... Hele ki kış dönemi olsa imkansıza yakın olurdu sanırım, yaz ve tatilin avantajı bu kez aslında.

peki birbirimizi nasıl tanıyacağız
belirleyici bir özelliğimiz olacak mı yoksa garsona gizli mabet masasını falan mı soracağız:boat:

Birbirimizi tanımamıza gerek olmuyor. Zaten girerken biz oradaki görevliye söyleyeceğiz gerekirse onlar yönlendirecek. Ama tanışmak için oraya toplandığımız belli olacaktır ve fark edeceksinizdir. Daha önceki buluşmalarımızda öyle olmuştu.

İstanbul buluşmasına bende gelmeye çalışacağım inş. Bakalım durumları ayarlayabilirsem bir istanbul buluşmasında daha yer almak güzel olacaktır.

mm bir sorum var bu buluşmada sadece geyik mi yapılacak yoksa bazı birikimlerimizi paylaşacak mıyız?

Urum da gelecek mi? Keşke gelebilsem Ankara'ya. İzmir buluşması yapsaydınız ben de katılabilirdim ;)

Urumda olacak bende geleceğim. Maksat tanışmak. Geyik mi yapılır bilgi alış verişi mi yapılır orada göreceğiz. Özel bir amaç için buluşmadığımız için bişey diyemiyorum.

iple çekiyorum yarını
dün rüyamda bile gördüm buluşmayı ama biraz saçmaydı :D eh yarın görüşürüz artık :party:

bu güzel gün için katılan herkese teşekkür ederim tadına doyum olmayan saatlerdi umarım yine görüşürüz :party:

Bu görüşmeyi ayarlayan ve görüşmeye katılan herkese çok çok teşekkürler ediyorum. Çok güzeldi gerçekten, hepinizi tanıdığıma çok memnun oldum =)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri