"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Andromedalılarla temas

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Godric1461

Kayıtlı Üye
Arkadaşımın babasıyla irtibata geçmişler ama o istememiş görüşmek niye ben dediğinde ise senin içinde çok büyük bir hayvan sevgisi var o yüzden demişler.Şimdi bu olaydan sonra ben onlara aşırı derecede inanıyorum onlarla temas kurabilmek için neler yapılmalı veya imkanı var mı

Duyduklarım kesin bilgi fakat hayvan sevgisni bende çözemedim daha sonra bi kitap gördüm bi kadının başına gelmiş aynı olay kitap yazmış sen düşün

Varlıklar var ya da yok bunu şuanda kanitlayamayiz isteyen inanır, ben inanıyorum ama sizin gelipte arkadaşınizdan aldığınız duyumu kanıt olarak göstermeniz ya da görmeniz saçma geldi sadece.

Bir çok farklı gezegenlerden geldikleri iddia edilen varlıkların temas hikayeleri mevcut. Bu kadar bilgi ve hikaye yığını arasında elbette bilinçaltının bu tür şeylerden etkilenmemesi mümkün değil. Belki bahsettiğiniz kişide yakın zamanda bu reptelians ve andromedalılar hakkında dolaşan videolardan oldukça etkilenmiş bir kişidir. Çünkü tek bir hayvan sevgisiyle sınırlı olabilseydi bu tür temaslar sanırım hayvansever derneklerinin başkanlarının peygamber edasıyla dolaşması pek şaşılası bir durum olmazdı herhalde. Temasları yalanlamıyorum, mümkündür fakat bu kadar gelişi güzel, amaçsız yaşanıldığını düşünmüyorum. Çünkü kanallık edilen bir bilgi için bile bilinç olarak buna açık olmaktan ziyade, ruhsal olarak bu gelişimi de kaydetmeniz gerekli yoksa iletişime geçtiğiniz andromedalılar mı olur ya da artık yeni bir tür mü keşfedersiniz yalan yanlışla o da sizin deneyiminize kalır.

Her türlü temasta çok dikkatli olmalı çağrı aparkende aynen çünki gördüğünüz sandığınız varlıklar çok farklı varlıklar olabilir.

Esenlikler,
Dünya dışı varlıklar iletişime geçtiği kişileri özenle seçerler. Onlar sizinle temas kurduklarında reddetme gibi bir şansınız yoktur ki zaten bunu göz önüne alarak, kendilerini hazır hisseden ve görüşmeye açık kişileri tercih ederler. Bahsettiğiniz olayın rüyadan ibaret başka bir şey olmayacağını düşünüyorum, iyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri