Alphabetum Nigromanticum

@Lunat bu arada sizi atlamışım kusura bakmayın lütfen🥲 Bu alfabe çok iyi işe yarıyoe ani karşılaşmalara ben daha önce olumlu sonuçlar aldım bi inceleyin hangi glifler oldugunu bilemez iseniz bakarız birlikte..

1. A — İvme, doğru üzerindeki olayların hızını artırma.
  2. S — Bir başka mucize: olasılık çizgileri için bir yara bandı veya yapışkan bant. Tamamen alakasız olasılıkları bir arada tutabilir veya içlerindeki bir deliği yamayabilir. Bu tür olasılıklara sahip kişilere yönelik formüller çizmek için kullanışlıdır, böylece koşullar kendiliğinden onları istediğiniz gibi davranmaya zorlar.
  3. E — olayları tek bir yola hizalamak, örneğin tüm olumlu olasılıkları bir olaya çekmek, o belirli yol için şansı en üst düzeye çıkarmak. Böylece tüm otobüsler zamanında gelir ve kapılar açık olur.
  4. C — Birden fazla olayı veya kişiyi birbirine bağlamak, yolları tek bir olaya veya yere yönlendirmek. O'nun aksine — belirli bir konum. Örneğin, rastgele veya hatta tahmin edilemeyen bir toplantıyı doğru yerde düzenlemek. Yollar, tüm katılımcıların orada olacağı şekilde hizalanacaktır.
  5. U — Bir işin veya etkinliğin korunması. Örneğin, bir şeyi nazardan veya kötü etkiden korumak. Ya da sadece meraklı gözlerden saklamak! Belirlenen nesnenin etrafında çok yoğun bir sis tabakası.
  6. Z — Bir şey için, bilgi için, çizgiler için, planlar için bir "cep". Ulaşmak istediğiniz şeyi küpün içine yazabilirsiniz; bu, yavaş ama emin adımlarla gerekli çizgileri ve insanları o olaya doğru çekmeye başlayacaktır.
2.Şıkkı S glifini ortaya çizin diğerlerini etrafına yuvarlayın.Yuvrlarken bir S yazın bir sıradaki glifi yazın.Ben resim kullanırdım şahsen ama siz annem diye arzu eder etmezsiniz bilemeyeceğim.Niyetinizi bu açıklamalar doğrultusunda her glife anlaşılır şekilde yükleyin.Kağıdı mum ateşinde gezdirin. işiniz olduktan sonra yakarak imha edin. Ritüele bir adet mum kullanın sonuna kadar yansın. O mum ateşinde çizimi gezdirirsiniz.
Niyet cümlesinin sonuna;
Bu sıralı yazımdaki tüm güçler bir zincirin halkaları gibi sırayla ve kusursuzca çalışmaya başlıyor. Bu çalışma, ne onun ne de benim irademe (bu kısma şahıs zamirlerini kendinize göre düzenlersiniz), ruhsal, zihinsel ve bedensel sağlığımıza hiçbir zarar vermeden, evrenin en güvenli yoluyla hemen şimdi aktifleşti. ( Bu kısımda ateşe gezdirin)Süreç başladı, mühürlendi! Öyle de oldu!" ( Öyle de olsun değil, dikkat edin ''ÖYLE DE OLDU''... kelimelerinizi Gelecek zaman kipi ya da şimdiki zaman kipiyle bağlamayın buna dikkat edin.Emir kipiyle bağlayın. Bütün işlemler için bu şekilde yapın.
Tekrardan teşekkür ederim 🙏🏻
Dediğiniz şekilde yaptım ve bekledim
Olaylar şu şekilde ilerledi

Sevgilimin babası hastaydı ve son günlerini yaşıyordu hastaneye ziyarete gittim ne yazık ki görüşmedik hakkım da olumlu şeyler söylemiş duyunca duygulandım

Ailesi ile daha yakın oldum beni sevdiler bir ayrım yapmadan kabul ettiler
Babası vefat edince elimden geldiğince destek oldum yanlarında oldum
Bu süre içinde maalesef ki ailem yanımda durmadı tek başıma çabaladım pes etmeden
Babam az da olsa destek verdi
Maalesef ki annemin tutumu davranışı değişmedi ne bir baş sağlığı ne de bir ziyaret yaptı
Ben de dahil herkes bir şeyler bekliyordu umutlanmiştık bir adım atar artık diye

Olaylar o kadar ani yaşandı ki uygulamayı yarıda kesip sonlandırdım açıkçası biraz korktum tahmin edilemez bir şekilde süreç ilerledi her şey benim için oluşmuş gibiydi

Çevremden ve sevgilimin ailesinden destek gördüm ancak ailemin tutumu tavrı onları geriye çekiyor
Hala umudum var yeniden yapsam mı diye düşünüyorum

Olaylar o kadar ani yaşandı ki uygulamayı yarıda kesip sonlandırdım açıkçası biraz korktum tahmin edilemez bir şekilde süreç ilerledi her şey benim için oluşmuş gibiydi
Aaaaa neden yarıda kestiniz mahsuru yoksa korkunuzun ana sebebini belirtebilir misiniz? Konuyu süreçi değil orası özel hayatınız.
Ne güxel aslında istediginizi elde etme yoluna girmişiniz sonradan bozmanıza ve istediginizin olmamasına çok çok üzüldüm. Birde hazır tutan işlemi geri yok etmemiz can sıkıcı bi durum. Biraz korkularınızın önüne geçin olacağı varsa olur zaten.Sizin bozdurmanıza da sebeb bazı güçler, büyük ihtimal annenizin zırhı bu süreçte sizi rahatsız etmiş ve bozdurmaya geçirmiş.İşlemi yenilemeye karar verirseniz annenizin tabularını yıkacak birkaç işlem ve kendinize de tam tersi cesaretlendirecek bişeyler yaptıktan sonra denemenizi öneririm. Gliflerin runelerin en sevdiğim yönü de bu aslında herşey o kadar ansızın ve aniden ip söküğü gibi geliyor ki size zarar vermemesini belirttiğiniz sürede gerçekten yan etkisini görmüyorsunuz enerji düşüklüğü dışında.

Aaaaa neden yarıda kestiniz mahsuru yoksa korkunuzun ana sebebini belirtebilir misiniz? Konuyu süreçi değil orası özel hayatınız.
Ne güxel aslında istediginizi elde etme yoluna girmişiniz sonradan bozmanıza ve istediginizin olmamasına çok çok üzüldüm. Birde hazır tutan işlemi geri yok etmemiz can sıkıcı bi durum. Biraz korkularınızın önüne geçin olacağı varsa olur zaten.Sizin bozdurmanıza da sebeb bazı güçler, büyük ihtimal annenizin zırhı bu süreçte sizi rahatsız etmiş ve bozdurmaya geçirmiş.İşlemi yenilemeye karar verirseniz annenizin tabularını yıkacak birkaç işlem ve kendinize de tam tersi cesaretlendirecek bişeyler yaptıktan sonra denemenizi öneririm. Gliflerin runelerin en sevdiğim yönü de bu aslında herşey o kadar ansızın ve aniden ip söküğü gibi geliyor ki size zarar vermemesini belirttiğiniz sürede gerçekten yan etkisini görmüyorsunuz enerji düşüklüğü dışında.
Olayların bu denli hızlı oluşu beni korkuttu açıkçası ne oluyor böyle çok hızlı gidiyorum dedim 😁 bir de gözümün önüne yaptığım işlem geliyordu onun varlığını sürekli olarak hissediyordum iç sesim bana sürekli olarak bunu boz telkini verdiyordu

Enerji konusunda dediğiniz gibi oldu halsizlik vardı ara ara vücudum sanki uyuşmuş gibi oluyordu onun haricinde herhangi bir şey olmadı.

Bir de işlemi yaparken çok aceleye geldi ummadığım anda misafir geldi işlem yarım kaldı ancak tamamladım ona rağmen başarılı oldu sadece bu telkinler işler kötüye gidiyor boz artık gibi iç sesim beni bu karara doğru itti
Durup düşününce şaşırıyorum hala
Tekrar yaparım kendimi daha da korumaya alarak verebileceğiniz bir tavsiye var mı 😁

İstekli bi şekilde yapın kesinlikle ve korumanızı sağlamlaştırın bu majilerde yumurta koruması yapmam ben ama siz yapın yumurtanın koruması çok iyi oluyor bütün negatifi ona yönlendiriyor. 2.yapacsğınız işlemin tutma olasılığı 1.yi bozduğunuz için tepkisi aynı olmayabilir bunu da bilin.

Geri