"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Alllah Rızası İçin Yardım Eder misiniz?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan rabia654
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rabia654

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar, 4 senelik bir kız arkadaşımla geçenlerde kavga ettik. Durduk yere küsüp , çocuklar davranışlar sergileyip sinir ediyor insanı. Bugün de bir sıra kavgası ettik. Kıza kardeşim dedim ben ya geldi bana diklendi bende ona diklendim laf dalaşına girdik ama ayırdılar. Ya bana öle bir şey verin ki kız
perişan olsun , şuan sinirden ne yapacağımı bile bilemiyorum. Hani görsem öldürecek duruma düştüm. Bana öyle bir dua verin ki onu perişan etsin, dilini birbirine dolasın, beni görünce korkudan ne yapacağını şaşırsın, hakkımda tek söz bile edemesin, peşimde sürünsün. Lütfen, Allah rızası için yardım edin.

merhaba arkadaşlar 4 senelik bir kız arkadaşımla geçenlerde kavga ettik.
Durduk yere küsüp , çocuklar davranışlar sergileyip sinir ediyor insanı. bugünde
bir sıra kavgası ettik. kıza kardeşim dedim ben ya geldi bana diklendi bende ona
diklendim laf dalaşına girdik ama ayırdılar. ya bana öle bir şey verin ki kız
perişan olsun , şuan sinirden ne yapacağımı bile bilemiyorum. hani görsem
öldürecek duruma düştüm. bana öyle bir dua verin ki onu perişan etsin, dilini birbirine dolasın, beni görünce korkudan ne yapacağını şaşırsın, hakkımda tek söz bile edemsinnn, peşimde sürünsün. lütfen allahh rızası için yardım edinn.

Sizce dua ya da uygulama veren olur mu size ? Vermezler çünkü yazınızda çok sinirli olduğunuzu söylüyorsunuz, elime geçse öldüreceğim diyorsunuz.Forumda kimse başkalarına zarar verilsin istemez.
Bir anlık sinir ile yapılan şeylerden sonra çok pişman olursunuz.Konuşarak halletmeye çalışmak en kolayıdır ve en zararsız olanıdır. :)

Hem uygulama gibi şeyler istemek yasak. :)

Dua ni et sen istedigin gibi burda dua adi altinda verilcek sey buyudur.Herkez herseyi yapicagini saniyor ben bunu anlayamiyorum.

Boşver ya en guzeli onu takmamak bırak kimseye zarar verme bulursa Allahından bulur zaten sonradan pişman olmanı istemez kimse :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri