memories
Kayıtlı Üye
Syn memories ben düşüncemi yazdım sizse kızdınız bu öfke, sinir ne için eleştiride yapmadım konuyu açan arkadaş için bi yazı yazdım sadece yazdığım şeyler ise tamamen doğru benim allahın varlığını kabullendiğimi veya olduğunu söylediğimi nerede gördünüz ben birşeyi kabul etmiyorum burada ki hususta bakın araştırın o kutsal kitapları hiç uyuyormu şimdi ki çağ'a o köhnemiş kitaplar uymuyor yazdığınız yazıda neredeyse 100 tane allah geçiyor iftira atmadım ben bakın kaç tane müslüman tanıyorum hatta birisiyle konuşmuştuk, Demişti ki allaha yakın olan insanlar acı ve ızdırap çekiyor ben müslümandım ama dini terk ettim tüm herkes terk ediyor ne zaman müslüman olup yankılaşsam allah daha beter yapıyor diyordu ben demiyorum altını çizerim fikrimi söyledim doğru söyledim ama iftirada atmadım insana aklı veren kim sence yaratıcınmı verdi hayır isyan duygusunu veren kim sence akıla, mantığa vurun araştırın okuyun görün birşey demiyorum.
Yazımın neresinde kızgınlık veya öfke içeren bir kelimeye rastladınız? Bir rica da bulundum ama siz bunu kızgınlık veya öfke olarak nitelendirdiyseniz şu an da bu hisleri siz taşıyor olmalısınız.Ben her türlü düşünceye açık bir insanım ama iftira veya insanın kendi içindeki tutarsızlığını da düşünceme görede belirtme ihtiyacı hissederim.Bu da benim düşüncem. Kızmadım,öfkelenmedim inanın.Üzüldüm ama, bu üzüntü sizin inanıp inanmama hususundaki düşünceleriniz için değil.Düşüncelerinizdeki tutarsızlık için.İlk mesajımda açıklamasıyla da size belirttim..Allah özel isim.Varlığına inanmadığınız bir kavram için örneklendirmede bulunuyorsunuz ve sonrasında da ben birşeyi kabul etmiyorum diyorsunuz.Varlığını kabul etmediğiniz o birşey için sıfatı hakkında da yorumlamada bulunuyorsunuz.Bu bir sinir veya hakaret değil yanlış anlamayın.Sadece tutarsızlık bana göre.Belirttiğim gibi bu da benim düşüncem.