Bu konuda uzman sayılırım.

Aldatıldığımı hissediyorum ama bunu karşımdakine durusezilerime güveniyorum, beni şu boylarda şu tende biriyle ya da şu arkadaşınla aldatıyorsun diyemiyorum. Çünkü karşı tarafa göre elle tutulur kanıtlar gerekiyor. Aldatıldığımdan %100 emin olduğum için bende hem kendimde hem de çevremdeki arkadaşlarım ilişkilerinde karşı cinsi gözlemlemeye başladım. En çok söylenen yalanları sıralayayım size;
1. Aldatan her erkek şu cümleyi söyler. "Beni başkalarıyla kıyaslama ben birisini aldatacak kadar karaktersiz değilim." Bu cümleyi kuran karşı cins karşı tarafı uyuttuğunu düşünen en zeki! aldatan karşı cinstir.

2. Telefonda konuştuğu kişiyi "Kuzenimdi, en yakın arkadaşım yaaa ben ona hep telefonda hayatım derimm inanmıyorsan ara ama aradığında doğru söyledğimi görüp bana güvenmediğin için bu ilişki biter." O kuzen ya da arkadaş denen kişiyi arayın sevgili üyeler, çünkü bu blöf en çok kullanılan blöflerdendir. O kişiyi mutlaka arayın. Karşınıza bir kuzen ya da kanka değil, sizi aldattığı kişi çıkacaktır.

3. Sizi saçma sapan nedenlerden dolayı kısıtlıyorsa, markete bile gitseniz burnunuzdan getiriyor, devamlı sizin onu aldattığınızı ya da aldatacağınızı söylüyorsa evet sevgili üyeler kişi kendinden bilir hesabı, kesinlikle sizi aldatıyordur.
4. Bir başka popüler yalan ise "Bu ara ailevi-psikolojik sorunlarım var bunalımdayım. Seni çok seviyorum, üzmek istemiyorum o yüzden bir süre ara verelim. Sorunlarımı çözünce yeniden başlarız. Lütfen anlayışlı ol." Bu yalanın türkçe meali şudur sevgili üyeler: "Bir kızla tanıştım, onunla bir süre takılmak istiyorum. Eğer onla daha iyi zaman geçirirsem seninle bir daha olmayacağım ama umduğum gibi gitmezse bu ilişki sana yeniden dönerim o yüzden açık bir kapı bırakmak istiyorum. Sen beni bekle tamam mı şeker?"
Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Aklıma geldikçe eklerim. Sevgi ve ışıkla..