Deryaberna777
Kayıtlı Üye
Son zamanlarda neyi aklımdan gecirsem gercek oluyor. İşimi degistirsem mi diye 1 saniyelik düşünceden sonra en gec 3 hafta sonra gerceklesiyor. Ve işi degistiriyorum. İnsanlarla iliskiler hakkında da öyle acaba bu kişi bana bunu yapar mi veya güveni mi sarsar mi diye sorguladığımda, hemen ardından zaman geçmeden. Negativ birsey yapıyor ve düşüncem gerceklesiyor. Sadece kendi hayatimla ilgili degil başkasının hayatınla ilgili birsey aklıma geliyor ve o cidden o kişi de oluyor.
Benim aklıma takılan tek nokta. Evet düşünce gücüyle hayatindaki herseyi çektiğine dair cok kitap okudum AMA....
Ozaman ben ne düşünürsem o oluyorsa. Yani neye aklimi yoruyorsam. Hayatimiz düşüncelerimizden ibaret ilerliyorsa. Hayat bi oyun mu? İstediğimiz seyi kendimize çektiğimize göre. İstediğimiz derken düşüncemiz neyse onu.
Bu konu hakkinda baya bilgili biri bana bunu aciklasin lutfen, cok düşünüyorum bu konuyu :/
Benim aklıma takılan tek nokta. Evet düşünce gücüyle hayatindaki herseyi çektiğine dair cok kitap okudum AMA....
Ozaman ben ne düşünürsem o oluyorsa. Yani neye aklimi yoruyorsam. Hayatimiz düşüncelerimizden ibaret ilerliyorsa. Hayat bi oyun mu? İstediğimiz seyi kendimize çektiğimize göre. İstediğimiz derken düşüncemiz neyse onu.
Bu konu hakkinda baya bilgili biri bana bunu aciklasin lutfen, cok düşünüyorum bu konuyu :/