Paristanbulima
Kayıtlı Üye
Merhaba,
Foruma uzun zamandır uğramıyordum. Şimdi tesadüfen yolum düştü ve ben burada yokken yaşadığım ilginç olayı anlatayım dedim. Forumda ilk zamanlarımda küçüklüğümde başımdan geçen olayı paylaşmıştım. Linki:
http://www.gizlimabet.com/showthread.php?t=45024&page=4
Bu olay 1996 yılları civarında oldu. Şimdi yıl 2016 ve beni hayrete düşüren bu olay tekrar o günleri hatırlattı. 20 yıl sonra o tekrar geldi. Büyümüş
İsmi Gökhan. Avustralya'da yaşıyor. Ancak o bir insan. Ama o zamanlarda hiç Türkiye'de yaşamamış. Açıklayabildiğim tek yolu şöyle; (Varlıklar mı demeliyim, ne demeliyim bilmiyorum) Gökhan'ın karşıma çıkacağını biliyorlardı ya da hissediyorlardı ve bana onu 20 yıl öncesinden gösterdiler. Gökhan'la evlenecektik ancak bir gün görüntülü konuşurken beyaz bir tişört giymişti ve görüntünün açıldığı ilk an beynimde şimşekler çaktı. Anında onu tanıdım ve bana küçüklük resimlerini yollamasını istedim. Onlarca BEYAZ KIYAFETLİ resimlerini yolladı. Ve hangisine baksam O'nu gördüm. Kesinlikle o. Ve bu olayı Gökhan'a açtığımda haddinden fazla korktu ve bu korkuya daha fazla maruz kalmak istemediğini, hayatı boyunca bu korkuyla yaşayamayacağını ve ayrılmak istediğini söyledi. Bende saygı duydum. Ayrılmak ikimiz için de zor oldu ama zorla güzellik olmaz. Bir hocayla görüşüp durumu anlattım. Eğer cinler ise geleceği bilemeyeceklerini bildiğimi, bunun ne olduğunu bana açıklamasını söyledim. O da dedi ki; neticede onlar da bizim gibi kullar. Geleceği bilemezler. Ancak nasıl bizlere bazı şeyler MALUM OLUYORSA onlara da olabilir. Ki onların hisleri bizim hislerimizden kat kat daha güçlüdür. Bu mümkündür dedi. Ben onu tekrar gördüğüme sevindim ancak tekrar ayrılık hoş olmadı. Kısmet... Hayırlısı olsun diyorum ve hayatımın bundan sonraki dönemlerinde benzer şeyler yaşayacak mıyım merak ediyorum.
Sevgiler
Foruma uzun zamandır uğramıyordum. Şimdi tesadüfen yolum düştü ve ben burada yokken yaşadığım ilginç olayı anlatayım dedim. Forumda ilk zamanlarımda küçüklüğümde başımdan geçen olayı paylaşmıştım. Linki:
http://www.gizlimabet.com/showthread.php?t=45024&page=4
Bu olay 1996 yılları civarında oldu. Şimdi yıl 2016 ve beni hayrete düşüren bu olay tekrar o günleri hatırlattı. 20 yıl sonra o tekrar geldi. Büyümüş

Sevgiler