Akaşik Kayıtlar

Void_Traveler

Kayıtlı Üye
Bir kaç kişiden duyduğum ayrıyaten reiki öğretilerindede rastladığım akaşik kayıtlardan bahsediceğim
Peki nedir bu Akaşik Kayıtlar
Kozmik bir kütüphane diyebiliriz aslında her bilginin kayıt edildiği yer veyahut boyut
Reiki inancına göre kişi reikide usta seviyesine yani 3 aşamaya gelirse akaşik kayıtlara erişebilir
Bu konuda fazla bilgim yok bu yüzden sizlerden beni aydınlatmanızı rica ediceğim
Gayb kapısıyla bu yer aynımıdır?
Burası gerçekmidir?
Cinlerle işbirliği yapan birinden öğrendiğim (yalan ,gerçek) kadarıyla cinler gayb kapısını zorlayıp (kadim cinlerden bahsediyorum) ordan bilgi çalabiliyormuş bunun ne kadarı doğrudur?
Bahsettiğim kişide şifacıydı söylediğine göre
sadece benim bilebileceğim şeyleri bana söylemişliği var ne kadar sorsamda ilmini bana söylemedi veyahut öğretmedi
Hazır olmadığımı hazır olduğumda evrenin bana kapı açacağını söyledi reiki öğretilerin benimsediğinden şüpheleniyorum belki o da akaşik kayıtlara erişimi sayesinde benim hakkımdaki sırları biliyordu düşüncelerinizi merak ediyorum

Akaşa yayınlarının Kryon tebliğleri serisi var, onun İnsan Akaşası isimli kitabını okumuştum, çoğu uçtu gitti ama bunun kristalimsi bir ağda kaydedilen anlar olduğu gibi bir şeyler vardı sanırım ve diyordu ki kişisel akaşanız DNA'nızda da kayıt altına alınır vs. çok kalmamış aklımda, doğrusu tebliğlere de pek güvenemiyorum.
Bir diğer tarifi Dolores Cannon'dan okumuştum o da regresyon seansları sırasında sizin söylediğiniz gibi bir kütüphane tarifi aldığını yazıyordu.
Belli ki evrensel bir durum bu çünkü İslam metinlerinde de Levh-i Mahfuzdan bahsederler biliyorsunuz.
Çok ilginç bir şekilde rahmete erdikten sonra kişisel kitabınızın sağdan ya da soldan verileceğini de söylüyorlar, aynı şekilde Dolores Cannon'da Ölümün Ötesi kitabında ölümü tadan ruhların o kozmik kütüphaneden kendi kitaplarını alıp karmaları üzerine çalıştıklarını yazıyordu. Ve yüksek benliğimizin geçmiş karmalara hakim olan cevherimiz olduğunu bizden ayrı olmadığını bizim tekrar bedenlenirken bir parçamızı her zaman geride bıraktığımızı ve planımıza uygun olarak onun bizi desteklediğini de yazanlar var, bir nevi kişisel akaşık kaydımızın bilincinde bir parçamız sınav gözetmeni gibi peşimizde ve zaman zaman müdahil.

Ben akaşik kayıtlar için şöyle düşündüm hep. Her insanın yaşamında bazı şeyler bellidir ve değiştirilemez, ve bu anlar sadece Allah tarafından veya seçtiği bazı kullar, varlıklar tarafından o insana sızdırılabilir bu da onun hayrına olacak şekilde. Cin gibi varlıkların dediğiniz gibi bazı şeyelere erişimi vardır, bu gelecek olayını, yaşadığı olayları bilme olayını çok duydum. Benim görüşüm Allah insanın iradesini öne koymuştur, bu yüzden de peygamberler göndermiştir, her insana şans vermiştir, seçim şansı. Farkındalığı düşük bir insanın geleceği daha kolay öngürelebilir çünkü yapacağı şeyler bellidir. Ama farkındalığı yüksek bir insan, geleceğini değiştirebilir, herhangi bir varlık onun şu anki haliye geleceğini görür ve söyler belki ama o kişi yapacağı bir davranış, bir hareket ile geleceğini şekillendirebilir. Yani varlıklar geleceği öngörebilir hatta bazen bu çıkadabilir ama her insan için bu geçerli değidir bana göre. Net geleceğimiz elbette vardır, bizim seçimlerimizin dahi olduğu kayıtlar elbette vardır ama onlara, her varlığın erişimi olduğunu düşünmüyorum, Allah katına yakın varlıklar tarafında bilinebilir, o varlıklar da rehberlik ve hayır için iletişime geçer, merak ve dünyasal zevk için iletişime geçmez. Biz isteğimizle çağırıp, bilgi alamayız yani. Dedem şöyle bir olay yaşamıştı: Benim dedem hocaydı ama bir ara bırakmıştı hocalığı ve kumar falan oynamaya başladı. 1 Gece rüyasına biri girdi, dedi ki tövbe et, etmezsen 50 yaşında öleceksin. Dedem de etklinde tövbe etti, tekrar ibadetlerin yöneldi. 50 yaşında dedem riskli bir beyin ameliyatı geçirdi. Şu an hala hayatta.

Son örnek verdiğim olayda anlaşılacağı üzere, dedeim rüyasına giren varlık, onun yaptığı iki seçimin de sonucunu biliyordu. Varlığın verdiği öğütten ve bilgiden yola çıkarsak onun hayır için geldiğini anlayabiliriz. Bu yüzden belki de insanın yapacağı seçimlerdeki sonuçları bile biliyordu. Ama cin gibi daha alt varlıklar sadece anlık halin sonucu görebilir. Bu da bazı falcıların doğru bilip, bazılarının bilmemesini açıklığa kavuşturuyor bence.

Cinlerin meleklerden işittiklerini aktarma hikayesi kültürmüzde var.Sorun ne kadarını duydular çünkü peygamber zamanı o kata çıkmaları yasaklandı.Yani bazı şeyleri kendi toplulukları sayesinde elde edebilirler.Hızlı hareket etmeleri düşük teknolojileri olsa bile büyük bir güç.Sayılarının fazla olması da.Bir olasılık kendi kavim bilgileri diğeri dinledikleri haberlerin gelecekte olduğundan hala geleceği bilebildikleridir.
Gaybın bazı kişilere verildiği ayetlerde var.Sorun şu sen geleceği bilebilirsin ama gelecek her zaman güzel değil.Bir yerde düşüp kalacağını biliyorsan o gelecekten kaçamazsın.
Hikayelerin nasıl bittiğini bilmiyorum.Kesin belli bir davranışın her şeyi çözüp çözemeyeceği belli değil.Bizde de şöyle bir hikaye var.Küçükken dedeme bir memur yardım etmiş.Mallarının olduğunu küçük çocuk olsa da üstüne geçeribileceğini söylemiş.On yıllar sonra arafatta dağda bir kadın fenalaşmış dedem kadını sırtına alıp çadıra götürmüş.O kadın küçükken memur olan kişiymiş.Ona yardım etmesi on yıllar sonra hayatını kurtarmış.Tabi bunlar eskiden vardı.Artık sokakta ekmek parası verdiğin adam seni milyonluk yapmaya çalışıyor.Abi senin telefondan allah bana verir mi diyor?O da para topladığını benim saflığıma iletmek için böyle söyledi.

Cinlerin falcı, üfürükçü vs. gibi insanlara bilgi vermesi durumu karin ciniyle alakalı biliyorsunuz. Her insan doğduğunda kendisine bir karin cini atandığı ve ömür boyu onu ayartmakla görevli olduğu söylenir, yanından ayrılmaz ve kişinin geçmişini bilir. Dolayısıyla verilen bilgiler karin cini vasıtasıyla erişilen geçmişe ait kayıtlar, mutlak geleceği, gaybı bilmeleri söz konusu değil. Renan Seçkin'in bir videosunda bahsettiği çok iyi bir falcı vardı, zamanında tasalluta uğramış kurtulamayınca anlaşma yapmak durumunda kalmış bu sayede çok iyi fal baktığından ancak hayatının berbat olduğundan, kendisinin buna mecbur kaldığından falan bahsediyordu.

Cinlerin falcı, üfürükçü vs. gibi insanlara bilgi vermesi durumu karin ciniyle alakalı biliyorsunuz. Her insan doğduğunda kendisine bir karin cini atandığı ve ömür boyu onu ayartmakla görevli olduğu söylenir, yanından ayrılmaz ve kişinin geçmişini bilir. Dolayısıyla verilen bilgiler karin cini vasıtasıyla erişilen geçmişe ait kayıtlar, mutlak geleceği, gaybı bilmeleri söz konusu değil. Renan Seçkin'in bir videosunda bahsettiği çok iyi bir falcı vardı, zamanında tasalluta uğramış kurtulamayınca anlaşma yapmak durumunda kalmış bu sayede çok iyi fal baktığından ancak hayatının berbat olduğundan, kendisinin buna mecbur kaldığından falan bahsediyordu.
Bazıları gelecek ile bilgi veriyor ve çıkıyor. Bazı olaylar duydum öyle ama bir kişide çıkan öbür kişi de çıkmayabiliyor.

Diğer dünya çok gizemli bilinmez ürkütücü kimse kesin bişey bilmiyor gibime geliyor sevdiğimiz yakınlarımız vefat ettikten sonra rüyamıza giriyor ama ona bile emin olamıyoruz.

Geri