"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Akademi Larimar ile İlgili Röportajlar

Vay be Urum'u buralarda görmekte nasip oldu. :) Urum'un kolunda eski profil resminin dövmesi varmış. :)

Çok teşekkürler, sizi şimdilik buradan görmek kısmetmiş. Başarılarınızın devamını dilerim.

Dövmelerim ne kadar dikkat çekmiş. Deri içinden çıkan bir cin ( demoon ya da yaratık bakış açısına göre değişir) sanki deriyi yırtıp dışarı çıkmaya çalışıyor gibi görünüyor.

Yanlışlıkla röportaj yerine reportaj yazılmış Urum. gözden kaçmış :) Facebook üzerinden de kutladım,buradan da kutlayayım,çok sevindim bu programı görünce.Yıllar içinde nelerin geliştiğini,nerelere gelindiğini gösteriyor,Akademi Larimarın başarısının devamını diliyorum :)

gerçekten bu video müthiş bir güven duygusu yarattı bende.bazı şüphelerim yok değildi eğitimli olmanızda evrensel oluşunuzun göstergesi bence.tamda şema tedavisinden umudumu kesmişken sorunlarımı anlayacak ve neticeye ulaşabileceğim bir kuruluş oldugunuzu farkettim en kısa sürede görüşmek üzere..

Geri