glamora
Kayıtlı Üye
6 aydır uğraşıyorum ve umudum tükenmek üzere. 3 medyumla görüştüm şimdiye kadar paralarım gitti ve hiç bir sonuç alamadım. yanlış kişilere güvendim.
olay; aileme şehir dışında yaşama isteğimi ve bir takım isteklerimi kabul ettirmek istiyorum çok katı bir ailedeyim ve genelde anlaşamıyoruz. artık onlarla yaşamak beni bunaltıyor ve psikolojik sorunlara sebep oluyor ayrılmak istiyorum ama onların da rızası olsun istiyorum. Bu konuda ne yapabilirim
bu isimle başlık açılamayacağı gözümden kaçmış, affola bir daha yapmayız
üzgünüm böyle bir duaya veya bana yardımcı olabilecek her şeye ihtiyacım varşu saatten sonra bu kadar umut beslemişken dönemem maalesef. büyü vefk de istemiyorum mutlaka bir dua vardır değil mi? ve denenmiş hiç bir duanın burada paylaşılması da yasak değil. yeni çözümlere de açığım yeter ki buna bir çözüm bulabileyim lütfen :/
olay; aileme şehir dışında yaşama isteğimi ve bir takım isteklerimi kabul ettirmek istiyorum çok katı bir ailedeyim ve genelde anlaşamıyoruz. artık onlarla yaşamak beni bunaltıyor ve psikolojik sorunlara sebep oluyor ayrılmak istiyorum ama onların da rızası olsun istiyorum. Bu konuda ne yapabilirim
bu isimle başlık açılamayacağı gözümden kaçmış, affola bir daha yapmayız