Mylittlehuni
Kayıtlı Üye
Üniversitedeyim ve ailemle yaşıyorum. Ailemdekii bütün insanlar görüşü dar olan insanlar ve ben hiçbir şey için izin alamıyorum. Bana yardım edebilecek olan varsa mesajlarınızı bekliyorum..

Daha net konuşmayı deneyebilirsin o zaman. Mesela izin istemeyi azalt, bir yere giderken söyleme bırak onlar sorsun böyle böyle hemen değil fakat zamanla gittikçe daha az konuşursun.karşı geliyorum tabikide çoğundada izin almada başarılı oluyorum. Lakin benim istediğim dil dökmemek?
Üniversitedeyim ve ailemle yaşıyorum. Ailemdekii bütün insanlar görüşü dar olan insanlar ve ben hiçbir şey için izin alamıyorum. Bana yardım edebilecek olan varsa mesajlarınızı bekliyorum..![]()
Bu mesajda hiçbir şey için izin alamıyorum demişsiniz.Daha sonrakinde birçok şey icin aldığınızı yazmışsınız.Belli ki durum o kadar da vahim değil.Ayrica ne için izin istediğinizde önemli.Cok gençsiniz ve belki aileniz haklı olarak izin vermiyordur.Ayrıca kendi ailenize büyü yapabileceksiniz yani..Tavsiyem ;bunu bi oturup düşünün!Üniversitedeyim ve ailemle yaşıyorum. Ailemdekii bütün insanlar görüşü dar olan insanlar ve ben hiçbir şey için izin alamıyorum. Bana yardım edebilecek olan varsa mesajlarınızı bekliyorum..![]()