aile büyüğü yüzünden blokaj

nix

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar aslında bunu anlamak için bakım şartta ben öğrenince sizin fikirlerinizi merak ettim babamın ağzıyla anlatıcam direkt büyükannesi zamanında büyü yaptırmış gece yatağa sapasağlam giren kadın ertesi gün yüz felci geçirmiş bi şekilde uyanmış sonra bi hoca buluyolar adam bakar bakmaz sen ne yaptında sana böyle musallat olmuşlar diyor neyse kadına abdest falan aldırıp işlemler yapmışlar kadın öyle iyileşebilmiş sonra yemin etmiş birdaha büyü işleriyle uğraşmayacağına dair sonra çocuklarınada vasiyet etmiş kim bu işlerle uğraşırsa hakkımı helal etmem demiş bu olay baba tarafından gelen bu tarz majikal konularda blokaj oluşturmuş mudur acaba ya

Arkadaşlar aslında bunu anlamak için bakım şartta ben öğrenince sizin fikirlerinizi merak ettim babamın ağzıyla anlatıcam direkt büyükannesi zamanında büyü yaptırmış gece yatağa sapasağlam giren kadın ertesi gün yüz felci geçirmiş bi şekilde uyanmış sonra bi hoca buluyolar adam bakar bakmaz sen ne yaptında sana böyle musallat olmuşlar diyor neyse kadına abdest falan aldırıp işlemler yapmışlar kadın öyle iyileşebilmiş sonra yemin etmiş birdaha büyü işleriyle uğraşmayacağına dair sonra çocuklarınada vasiyet etmiş kim bu işlerle uğraşırsa hakkımı helal etmem demiş bu olay baba tarafından gelen bu tarz majikal konularda blokaj oluşturmuş mudur acaba ya
Konuyu iki kez okudum evet bir çeşit blokaj koymuş aile yeminleri vardır büyük ninemiz bir sülaleye kız vermemeye and içmiş tabiki aşk galip gelmiş kız o sülaleye gelin gitti maalesef masal güzel bitmedi bunu akrabam yaşadı büyük nine haklı çıktı bazı yeminler her kuşağı etkiler bu gerçektir.

Konuyu iki kez okudum evet bir çeşit blokaj koymuş aile yeminleri vardır büyük ninemiz bir sülaleye kız vermemeye and içmiş tabiki aşk galip gelmiş kız o sülaleye gelin gitti maalesef masal güzel bitmedi bunu akrabam yaşadı büyük nine haklı çıktı bazı yeminler her kuşağı etkiler bu gerçektir.
haklısınız ben kahve falıda baktıramıyorum babamla fal muhabbeti yaparken anlattı bi anda bizim aileye kahve falı iyi gelmiyormuş (haklı olabilir cidden ne zaman kahve falı baktırsam hoş şeyler yaşamam pek) 🙄 sanırsam kendi spiritüel yolumda daha pozitif şeylere yönelerek ilerlemem gerek

Aileden karma diye bir şey var günah işler yemin eder bir sonraki kuşakta o karma kırılır yada engel olur insan annesinin kaderini yaşar diye bir olay var kızınıda etkiliyor evrende hersey birbiriyle bağlantılı blr yerde kaderin kodu kırılıyor kendi ailemden örnek vereyim babaannem babası dünür tarafını maddi çok suistimal etmiş zaman gelmiş dedem damat olmuş babannemden acısı çıkmış çok kötü evlilik olmuş evrende hiç bişey bedeli ödenmeden bu dünyadan gidilmiyor mutlaka bir sonuç vardır çok ciddi sonuçlar oluyor olay örüntüleri böyle çıkıyor bir yemin dua büyük laflar kuşakları etkiliyor.

Bizim uzaktan bir tanıdığın annesi büyücüydü, hatta hayvan sesleri çıkara çıkara ölmüş zamanında çok kişinin canını yakıp ahını almış. O akraba, kardeşleri, çocukları hatta torunları ; hastalıklar kanserler, kazalar, sakatlıklar, boşanmalar, sürekli borçluluk ve yoksulluk, ailelerin dağılması çok felaket acaip şeyler yaşadılar ve yaşamaya devam ediyorlar.. bu tür birseyle alakalı olduğunu düşünüyorum..resmen onlardan çıkıyor acısı 🤔

Bizim uzaktan bir tanıdığın annesi büyücüydü, hatta hayvan sesleri çıkara çıkara ölmüş zamanında çok kişinin canını yakıp ahını almış. O akraba, kardeşleri, çocukları hatta torunları ; hastalıklar kanserler, kazalar, sakatlıklar, boşanmalar, sürekli borçluluk ve yoksulluk, ailelerin dağılması çok felaket acaip şeyler yaşadılar ve yaşamaya devam ediyorlar.. bu tür birseyle alakalı olduğunu düşünüyorum..resmen onlardan çıkıyor acısı 🤔
Büyü olayı ayrı bir lanet bir tanışa yapmışlar hoca demiş bu ancak mezarda çözülür iki kadın rekabet var ikiside aynı kişiye büyü yapmış Allah ikisinide nasip etmedi işin tuhafı çekerek öldüler üçüde ölmüş gitmiş ama hırs işte zorla olan bişeyden hayır gelirmi büyüyle iyi sonuçlanan vardır ama nadirdir bahsettiğiniz kötü amaçlı sonu iyi olmamış bu dediğiniz durumları çıkıyor ama insanlar sanki eskisi gibi büyüye artık meraklı değil.

Geri