Ağzımı ve Bedenimi Oynatabilen Varlık

Blacklight0044

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba ben 2-3 sene önce bu tür olaylarla çok ilgiliydim, okültizm, spiritüalizm, demonoloji vb. Yabancı forumlarda çok araştırırdım. Hala öyleyim ama o zaman zamanım da olduğu için bir hayli fazlaydı. Sonra ben otomatik yazma yani ruhlarla el aracılığı ile iletişim kurma yolunu gördüm ve denedim. O gün aldım elime kalemi ve niyet ettim. İyi niyetli herhangi bir varlığın benle iletişim kurması için ve yarım saat sonra elim hareket etmeye başladı ve kağıda sonsuzluk işareti çizdi küçük ama ters. Bunu böyle yaptı üstünden geçti hep ve baya kontrolümü aldı elimin sıkıyordu falan. İlk temas böyle oldu. Sonra elimi istediğim zaman hareket ettirebiliyordu yer, zaman farketmeksizin, tabii benim niyetimle oluyordu. Sonra ben bu varlığı ağzıma getirmeye çalıştım. Dediğim gibi 2-3 sene böyle niyetimle oluyor bu. Ve genellikle dediği şeyler şunlar. "İnsan kalk bak görmüyorsun beni. Allah allah. Ben seni görüyorum ama sen beni duymuyorsun bilmiyorsun kalk bak. Akıl akıl. İnsan. Beni sev ben seni seviyorum. Bak ordayım görmüyor musun."

Her zaman böyle olmasa da genellikle ağzıma getirince bu tarz şeyler söylüyor.
Ve şunu da eklemek isterim ilk demediğim de yani sonsuzluk işareti çizen varlık ile şu an niyetimle getire bildiğim varlık aynı değil gibi hissediyorum. O anki elimdeki hakimiyeti ile sonraki hakimiyet aynı olmadı. Bu varlık bana düşük seviyeli, farkındalığı bilgisi çok yüksek bir varlık değil gibi geliyor.

Aşağıda size ilk zamanlarda çizdirdiği şeyleri de paylaştım.1000039353.webp
1000039354.webp1000039351.webp

Geri