"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Af

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan joys
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

joys

Kayıtlı Üye
Anket konusudur af. En azından yapmaya çalışıyorum.

Af evet affetmek.

A) Evet ben kendimi daima daha kolay af edebiliyorum.

B) Evet ben diğerlerini daima daha kolay af edebiliyorum.

C) Evet ben kendimi de diğerlerini de daima daha kolay af edebiliyorum. Bir sorunum yok af konusunda.

Siz hangisini diyebiliyorsunuz?

Yoksa af filan etmediğinizi kısasa kısas, intikam almak, öc vs vs vs ye mi?

(Anket olacaktı ama olmadı. Hey ALLAHIM nasıl oldu hiç anlamadım. Neyse sağlık olsun. )

İslam inancına göre AFÜVV(affedici) olan RABBİMİN sonsuz rahmetiyle cümlesini cümlemizi her birimizi affetmesini istiyorum. Sevgilerimle...

Diğerlerini kendimden kolay affediyorum genelde, sonuçta,insanlar ben onlara güvenince sakladıkları bıçaklarını çıkarıp beni arkadan bıçaklamaya kalkıyor.

Ben kendimi de diğerlerini de zor affediyorum. Ama intikamla sık uğraşmam. Çok nadirdir intikam alma isteğim ve çoğu zaman intikam almaya başlayınca vazgeçiyorum intikamdan ve kişiyi hayatımdan çıkarmayı tercih ediyorum. Ama son zamanlarda sanki kendime ve diğerlerine karşı daha affediciyim daha çok anlıyorum belki ondandır.

Aslında oldukça anlamlı bir konu, ufak bir talihsizlik yaşanmış hepsi o kadar.
Ben tamamen c şıkkıyım. İntikam almak asla aklımdan geçmedi. En fazla yaptığım, tavır almak olur. Tavırdan da kastım, mesafeli dururum. Hele hele güvenim sarsılmışsa temkinli davranmaya çalışırım ve o kişi konusunda tamamen notr olurum. Sevmesemde asla nefret etmem, sevgiler.:)

Geri