Adını bilmediğim birini bulabilir miyim ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan PaRaNoiA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PaRaNoiA

Kayıtlı Üye
Yolda gördüğüm birini bulmam lazım ama ne yapabilirim hiç fikrim yok aynı yerde de değil sadece aynı ilçedeyiz. Tanıyan arkadaşım da yok. Böyle bir uygulama var mı açıkçası bilmiyorum ama yardım ederseniz gerçekten çok iyi olur. Bu arada diyebilirsiniz git sorarak bul aynı yerlere git vs her şeyi yaptım ancak bulamadım. Onu kendi alanıma nasıl çekebilirim tekrar görebilirim ?

Şahıs kiz mi erkekmiydi? Yas ortalamasi? Gordugun saat, gun ne idi? Hava nasildi? Sakin mi telasli miydi? Seni farketti mi?

Mobesa kameralarını ele geçir ordan görüntüyü al nüfus idaresinde yüz görüntüsünden arama yaptır adı soyadı öğren :)

Devleti hackleme yolunda başarılar dilerim.

elinde kitap varmıydı ? o halde o çevrede bir okulda okuyordur. üstünde bilmem bu varmıydı o zaman böyle bi yerden geliyordur gibi araştır. haftanın aynı günü aynı saatlerde ilçede dolaş gez biraz muhakkak rastlarsın.

ben sana sölimmi sonuc ne olacak. zamanla tabi.. : yha ama bn sni arkdş olrk göryrm.s.s

Kızdı, yaş ortalaması benimle aynıydı gördüğüm saat 6 idi hava güzeldi, pazar günüydü ve beni fark etti.

Senin yasin kac? (istersen ozelden yaz) aksam 6 diye varsayiyorum. Rahat bir bicimde mi ilerliyordu? Peki oranin nufusu ne kadar? Daha onemlisi islek bir alanda mi gordun yoksa arka sokaklardan birinde mi?

Bunu anladım ancak ne kadar çok filtre olsada bu birşey kazandırır mı ?

Simdi yasiniz 18 diyelim. Kiz buyuk ihtimal o saatteavm tarzi bi yere gider yada bir eglence ortamli bir yere. En kotu ihtimal bir mcdonalds tarzi yer.

Yasiniz 35-40 var ddiyelim. O zaman kadin, giyim, parfum veya bot/ayakkabi tarzi tercih edilen bir yere gitmis olabilir. Yani kesin birsey diyemem ama en azindan ihtimali cogaltmaya calisiyoruz.

Çok tehlikeli insansınız yeminle :D :D
Yoldan geçen masum insanın suçu ne :) denk gelmiş size, ama kendi halinde yaşayan normal insan işte, neden böyle takıldınız ki,yazık sizden haberi bile yok.
Bu işin sonu takipçi sapıklığa kadar gider benden sölemesi, en iyisi o kız bendim diyimde konunun peşini bırakın :D

Amaç elbette ki sapıklık değil sadece tanışmak istiyorum :D istihareye yatınca bulunma ihtimali var mıdır ?

Burası parapsikoloji forumu ve sizin isteğiniz neyle alakalı ? Bir düşünün neyin sorusu bu ? Sordunuz güzelde sorunuz o kadar bağımsız ve bir manada anlamasız ki.Kırılmayın.Ama lütfen biraz silkelenin.Sorunuz yaşınızla alakalı.İlgi alanlarınızı kontrol edin.Belkide soruyu yanlış yerde soruyorsunuz.
Hiç tanımadığınız birini bulmak gibi bir soru ancak şaka olabilir yada canınız sıkılıyor burda konu açtınız.
Bugüne bugün bir maji yapılırken bile isim şart iken siz dalga geçiyor gibi bir kez gördüğünüz birini sorarak ne yapıyorsunuz sizce ?
Not : Lütfen konu açarken 2 kez düşünelim.

Sevgiler iyi forumlar. Yeterli yanıtlar geldiğinden konu kilitlenecek.

Burası parapsikoloji forumu ve sizin isteğiniz neyle alakalı ? Bir düşünün neyin sorusu bu ? Sordunuz güzelde sorunuz o kadar bağımsız ve bir manada anlamasız ki.Kırılmayın.Ama lütfen biraz silkelenin.Sorunuz yaşınızla alakalı.İlgi alanlarınızı kontrol edin.Belkide soruyu yanlış yerde soruyorsunuz.
Hiç tanımadığınız birini bulmak gibi bir soru ancak şaka olabilir yada canınız sıkılıyor burda konu açtınız.
Bugüne bugün bir maji yapılırken bile isim şart iken siz dalga geçiyor gibi bir kez gördüğünüz birini sorarak ne yapıyorsunuz sizce ?
Not : Lütfen konu açarken 2 kez düşünelim.

Sevgiler iyi forumlar. Yeterli yanıtlar geldiğinden konu kilitlenecek.

Bir moderatörün gelip bu konuyu kilitleyeceğini tahmin ediyordum o yüzden sorun değil ancak konuyu sıkıntıdan açmadım bunu konunun başında normal şartlarda yapılabilecek her türlü şeyi yaptığımı belirtmiştim. En azından insan kendini çabalamak zorunda hissediyor ben belki buradan tavsiye gelebilir diye düşündüm o yüzden bu konuyu açtım. Majikal çalışmalarda isim gerekiyorsa o zaman bunu bilmemem sorun olmuş olur o zamanda sıkıntıdan veya ilgi alanlarımı kontrol etmem gerekmez diye düşünmekteyim. Ancak ben bunun farkındaydım illa majikal bir çalışma istemiyordum konuyu istediğiniz gibi kilitleyebilirsiniz sevgiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri