Magnus357
Banlı Kullanıcı
Kutsal kitaplarda bakıldığı zaman bir Tanrı profili görüyoruz.Ve onun yeryüzünde halifesi Adem.Peygamberlere bakıldığı zaman yüksek bilinçlere erişmiş Ademler olarak görüyoruz.Ama bakıldığı zaman çoğundan birer majiysen profilide mevcut.Hz.Musa nin Firavunla sınavı,Hz.Süleymanin Kralıği,Hz.Muhammedin ahir zaman peygamberi oldugu ve insanları Kiyam-Et hazırladığıni görüyoruz.Aslinda Kur'an Kerim tamamen yeryüzündeki şeytani sistemi bitirmek için oluşturulmuş bir sistem.Her ne kadar şuanda Demonlar dünyayı kontrol etmeyi çalissada.İnsanlar bilinçlenirse başarabilirse.Ki vadedilen basarilacagi yönünde.Birde Kur'an Kerim deki Hızır kıssaları ben hızırin Melek olduğunu düşünüyorum.Ama başka yerlerde gelecekten gelen bizim neslimiz olduğunu falanda soluyorlar.Yani geçmişteki yetenekli Ademlere yardımci olduğu yönünde.Zülkarneyin Hizirla aynı kişi olduğu görüşü.Ama bunlara bakılınca Kur'an da çelişki meydana gelebilir.Yani zülkarneyn evrenin imparatoru evrimini hızlandırması olayi.Birazda bazı şeyler makul görülüyor tabi.Ezoterik yapı Evrenin Tanrı olduğuna ve İnsanın bu Evrende hükümdarlik kuracağı yönünde.Sizinde bu konuyla ilgili fikirlerinizi merak ediyorum.