"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

acil

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan neriman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

neriman

Kayıtlı Üye
Çok acil dua istiyorum veya ne yapmalıyım eşimin geri dönmesi icin, çok teşekkür ederim.

Eşinizin geri dönmesi için önce dualara değil hata yaptıysanız önce hatanızın farkında olmalı ve özür dilemelisiniz. Tabi olanları bilmediğim için sizin yazdıklarınızdan böyle anladım.

Çok acil dua istiyorum veya ne yapmalıyım eşimin geri dönmesi icin, çok teşekkür ederim.

Sayın neriman,
Bu sitede kimse kimseye tarif vermez. Sitemiz içinde konunuzla ilgili pek çok tarif mevcuttur. Eğer yapabilecek durumda iseniz uygun birini seçersiniz. Ayrıca burası dua öğretme sitesi değil, parapsikolojik konularda bilgi veren bir sitedir. Herhangi bir yanlış anlaşılma olmaması adına aradaki ayrımın farkına varıp sitemizi bu gözle tekrar bir inceleyin.
İyi forumlar dilerim.

Gitmesi için ne yaptıysanız, gelmesi için tam tersini yapmaya başlayabilirsiniz......

bence gitmişken hiç sesini çıkarma :D

İnsanların verdikleri kararlar üzerine yorum yaparak onlara yardımcı olamazsınız. Yardımcı olmayacaksanız da yorum yapmayın lütfen. Belli ki konuyu açan kişi bu konuyu ciddiye alıyor. Yanlış anlamayın ben kendimi konuyu açan kişinin yerine koyarak bunu söylüyorum. Eminim siz de olaya benim gibi baktığınızda davranışınızın gereksiz olduğu sonucuna ulaşacaksınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri