Acil zengin olmam lazım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan siboson
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İllegal işler hızlı para kazandırır ama riskli hocam. Bağlantılarınız güçlü ise birkaç iş sordurun onlar daha iyi yardımcı olabilir. Buradan gelecek yardım sizin çabanızı, psikolojik durumunuzu iyilestirir süreci kolaylaştırır.

İllegal işler hızlı para kazandırır ama riskli hocam. Bağlantılarınız güçlü ise birkaç iş sordurun onlar daha iyi yardımcı olabilir. Buradan gelecek yardım sizin çabanızı, psikolojik durumunuzu iyilestirir süreci kolaylaştırır.
İllegal işler bilmiyorum kimseyi tanımıyorum.

Acilen zenginlik diye bir şey yok. Gelse de gider. Yedirmezler. Yavaş yavaş yatırım yaparak seviye atlaman lazım. Tabi önce kazancın olması gerekiyor.

Şuan kazancımda yok yatırım yapacak paramda. Küçük paralarla yatırım olmuyor. Ben aslında şu duayı okudum zengin oldum şu tılsımı çizdim biyetden büyük para geldi tarzında bi yorum bekliyorum ( rahmani olmak koşuluyla)

Neresi komik? Belki bi hastalık durumu için para lazım düşündünüzmü hiç..
yanlış anlama dostum kötü bir niyetim yoktu... cinli şeytanlı iblisli başlıklardan gına gelmişti, bu tür başlıkları destek niyetiyle yazmıştım.. ve sağlıkla alakalı bir durum varsa Allah şifa versin ...

Şuan kazancımda yok yatırım yapacak paramda. Küçük paralarla yatırım olmuyor. Ben aslında şu duayı okudum zengin oldum şu tılsımı çizdim biyetden büyük para geldi tarzında bi yorum bekliyorum ( rahmani olmak koşuluyla)
Ben kendi fikrimi belirttim. Eğer paraya ihtiyacınız varsa borçla gelir elde etme yöntemlerini araştırın. Yatırımcıları dinlemenizi tavsiye ederim.

Arkadaşlar başlık komik gelebilir ama acil zengin olmam lazım,

Komik değil de, en acilinden yapabileceğin tek şey zenginliği kafada bitirmen. Zengin olduğunu bilinç üstünden değil, iliklerine kadar bilinç altından hissetmeye başlaman gerek.

En acilinden yapabileceğin tek şey bu: zengin olma dürtünün hemen şimdi gelecekten gelen yardımcı bir iç ses olduğunu farketmek ve meseleyi kafada bitirmek.

Yoksa gerçekten komik duruma düşersin Ritüelleri yaparken. Sıçan kuyruğu yeme ritüeli bile yaparsın yani mesela acil zenginlik getiriyor deseler.

Son düzenleme:
Neresi komik? Belki bi hastalık durumu için para lazım düşündünüzmü hiç..
Soru komik değil ama sorma şekliniz gülümsetmiş olabilir....Kızmışsınız ama herkes ''acil''zengin olmak ister de....Öyle bir ritüel olsa ve uygulanıp zengin olunmuş olsa bile kimsenin bunu açıklayacağını düşünmüyorum...Dışarıda sadece yatırımcı tavsiyeleri var ;ki bunu gerçekten takdir ediyorum ,çok iyi fikirler veriyorlar...Eğer konu sağlıksa ve çok yüklü para gerekiyorsa ''SMA''hastaları gibi bazı aileler izin alıp para toplandığında o hastalık gerçekten de tedavi ediliyor ,iyileşme şansı oluyor....Aklıma gelen bu oldu şimdi...Her zaman bir çıkış yolu vardır...Yasal olması için devletten izin alınıyor herhalde,bir araştırmanız lazım....Bu daha acil bir çözüm...Çok geçmiş olsun...Acil şifalar diliyorum....Hastalığın iyileşeceğine dair inancınızı yükseltirseniz plesebo etkisini çalıştırırsınız,bu da çözümün yarısı olsun...

cidden zorluyorsun gerçek bir majisyen bu başlığın niyetini anlar
Nası yani.. amacı ne sizce yoksa yüklü miktarlarda para mal elde etmek icin birilerini mi zorbalayacak majikal yollarla 🤩
Zira hepimiz biliyoruz hemencecik zengin olmak diye bir şey yok, yaşadışı yollara sapmadigin sürece.. onda bile başlangıç için sermaye gerekir. 😊

Arkadaşlar mesela arakne glifler veya runeler hakkında bilgi yazabilirdiniz, dün tesadüfen gördüm. Yada bilmediğim başka bi acil para ritüeli..

Geri