volkanc
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar son günlerde çok garip olaylar yaşamaktayım evlendim ve dayımların eski oturduğu eve taşındık gayet mutluyduk ama şu son zamanlar çok korkuyoruz bebeğimiz ve biz genellikle babamların evinde kalıyoruz (üst kattalar)ve sadece yatmak için kendi evimize ineriz ve sorun şu ki bebeğimiz kendi evimize girdiği anda aşırı derce ağlamaya başlıyor normaldir diye karşıladık ama eşim gece yatarken birisinin omzuna dokunduğunu hissetmiş ve ertesi günde sanki yatağa birisi daha girmiş gibi hissetmiş yani yatak sallanmış benim uykum ağır olduğundan ben hissetmiyorum ve hemen sonrasındaki sabah kahvaltı ederken tam önümüzde boş bidon vardı ve tüm kapılar pencereler kapalıydı ve bidon birden yere düştü bizde aldırmadık ama bu sefer yerde yuvarlanmaya başladı çok korkuyoruz ve eve giremiyoruz biz aslında dindar bir aileyiz günde 5 vakit namaz kılar kuran-ı kerim okuruz ne yaptıysak olmadı bir sürü dua okuduk ama yok olmuyor hocalara gitmeyi veya getirmeyi saçma buluyoruz napmamız lazım ayrıca ufak bir detay dayımlar eskiden otururken 12 yaşındaki çocuğu trafik kazasında ölmüşdü acaba onla ilgili olabilirmi yardım lütfen