habrakcemre
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar çok karmaşık durumdayım.1 yıldır beraber olduğum erkek arkadaşımla yakınlaştığımızda (cinsel anlamda değil) öpüşme,sarılma,elini tutma vs. bu gibi durumlardan sonra erkek arkadaşım rahatsızlanıyor.Enerjisi azalıyor,kendini iyi hissetmiyor,bilinci az bir süre yerinde olmuyor,baş dönmesi,bi kaç gün yatar halde olması ve güçsüz kalması dikkatimi çekti.Bu diğer erkek arkadaşımlarımdada oldu.Çok önemsemiyordum fakat erkek arkadaşımla geçen gün ayrıldık (ayrı şehirlerde yaşıyoruz) ve hala rahatsız.Doktora gitti doktor kesin bir kanı koyamadı.Bende tıp fakültesinde okuyorum araştırmama rağmen birşey bulamadım.Ben onun aksine daha enerjik,neşeli,mutlu,güçlü hissediyorum kendimi hatta daha iyi uyku çekiyorum.Uzunca ayrı kaldığımızdan ve ben asosyal biri olduğumdan herhangi biriyle iletişime giremessem uykusuzluk,yorgunluk hali oluyor.Genelde zaman geçirdiğim bir kaç arkadaşım var onlarla görüşüp eve geldiğimde yine pozitif halde oluyorum.Çok uzun sürmüyor tabi.Erkek arkadaşım konusunda endişeleniyorum uzak durmaya çalışsamda bir şekilde yine ona zarar verebiliyorum.Sorun bende mi sağlık konusunda ondamı bilmiyorum ama daha önceki erkek arkadaş durumlarımdada aynı şeyler çok yüksek olmasada görüldü.bu konuda yardım edebilirseniz çok sevinirim.İyi geceler şimdiden teşekkür ederim