Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gerçekten korkuyorum . . . Aslında korkmam için hiçbir neden yokken birden onlar aklıma geliyor . Ve sonra tuhaf şeyler oluyor lütfen yardım edin .. Psikolojik bişeymi bu ? fftopic:
Şimdi yazacagım ayetleri her gece bir bardak suya 21 kere okunup içilirse korkusundan kurtulur.
bismillahirrahmanirrahim
Ve iz sarafna ileyke neferam minel cinni yestemiunel kur'an felemma hadaruhü kalu ensıtu felemma kudıye vellev ila kavmihim münzirın
30. Kalu ya kevmena inna semı'na kitaben ünzile min ba'di musa müsaddikal lima beyne yedeyhi yehdı ilel hakkı ve ila tarıkım müstekıym
31. Ya kavmena ecıbu daıyellahi ve aminu bihı yağfir leküm min zünubiküm ve yücirküm min azabin elım
32. Ve mel la yücib daıyellahi fe leyse bi bu'cizin fil erdı ve leyse lehu min dunihı evliya' ülaike fı dalalim mübın
33. E ve lem yerav ennellahellezı halekas semavati vel erda ve lem ya'ye bi halkıhinne bi kadirin ala ey yuhyiyel mevta bela innehu ala külli şey'in kadır
Kaç yaşındasın Kuzum ? Hepsi psikolojik. Bunu sorun ettikçe Sorunların artar rahatlamaya bak önemseme ve gül geç. Okuduğun bir kaç şey etkilemiştir seni.
Henüz gencim . 17 Yaşındayım . Ama gülüp geçemiyorum . Durduk yere içime bir korku giriyo . Mesela geçen gün okuldaydık , gayette güzel bir gündü . Ama teneffüste yine durduk yere içime bi korku sindi . ve ondan sonra tuhaf olaylar olmaya başladı .
Çünkü psikolojik olduğunu düşündüğüm için olabilir mi ?
Siz kendinize Güvenin. Allaha güvenin ve önemsemeyin. Gerçekten önemli birşeyiniz yok gibi. Sadece bu tip konuları yeni araştırmaya başladıysanız bunun bir etkisi olmuştur sizde o kadar.
Bana kalırsa dua edin ve sizi Allah'ın koruduğuna inanın..En korktuğunuz anda yanınızda her zaman sizi koruyan bir Allah olduğunu hatırlayın..Bu hem sakinleşmenizi sağlar, hemde duayı etkili kılar.