"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

acil yardım istiyorum

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Afsinon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Afsinon

Kayıtlı Üye
Bana bağlama büyüsü , bir insanı kendine bağlama veya aşık etme büyüsü gerekiyor. Acil lütfen, neden diye sormayın. Olağan bir sebepten dolayı değil maalesef . Bilen varsa bana ulaşsın yada buraya yazsın. Lütfen, rica ediyorum, yalvarıyorum.... :(
 
Forumda ararsanız bulucaksınız. Yapılışı ve sonuçları detaylı bir şekilde anlatılmıştır. Sevgiyle kalın.
 
Sayın Afsinon, aynı mesajı farklı konular altına yazarak forum kirliliğine sebep oluyorsunuz. Mesaj yazmak yerine forumda arama yaparsanız cevaba daha kolay ulaşabilirsiniz. Ancak size verilecek bir öneri usta bir majisyen olmadığınız sürece, işe yaramayacaktır. Eline büyü tarifi geçen herkes yapamaz. Maji(büyü) yapan kişiler uzun yıllar eğitim ve çıraklık sürecinden geçiyorlar.
Ancak işinin uzmanı birinden yardım isteyebilirsiniz, ancak sitede size yardım etmeyi vaad edebilecek kişilere de izin vermemekteyiz. Siz veya başka bir üyemiz özel bilgilerini vermeye kalkarsa da yasaklanır, haberiniz olsun. Sizin gibi mağdur kişilerin suistimal edilmesini engellemek için alınmış bir kuraldır, sanal ortamda kimsenin yetkinliğine kefil olamayız. İsterseniz Yule'den yardım isteyebilirsiniz, o size en doğru yolu gösterecektir.
 
Sayın xgenion, üyemiz şahsın dini inancını sorgulamamış, talep ettiği büyü konusunda fikrini belirtmiş. Forumda her üyemiz konu hakkında fikrini saygı çerçevesinde belirtebilir. Konunun tartışma boyutuna gelmemesi açısından müdahale etme gereği duydum.

İyi forumlar:)
 
Dedigim yanlis anlasilmasin ama nalburdan civi ister gibi buyu istiyorsunuz.O civi alcaksiniz cakarkende cekisle parmaginizi koparcaksiniz haberiniz yok.Buyuyu ne kadar basi bir sey yapti gunumuz insanlari herkez yapamaz sizinde yapabilceginiz su asamada biliyorum ilk egitim almalisiniz tabi sartlara uygunsaniz.
 
Sayın xgenion, üyemiz şahsın dini inancını sorgulamamış, talep ettiği büyü konusunda fikrini belirtmiş. Forumda her üyemiz konu hakkında fikrini saygı çerçevesinde belirtebilir. Konunun tartışma boyutuna gelmemesi açısından müdahale etme gereği duydum.

İyi forumlar:)
Haklısınız bi an öyle algıladım :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst