"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Acİl yardim edİn

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan misara
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

misara

Banlı Kullanıcı
Merhaba arkadaŞlar İsmİm burak hemen konuya geÇmek İstİyorum..astral seyehat'tan kurtulmak İstİyorum kendİ kendİme astral oluyorum ve bu benİ Çok korkutuyor heryerİ araŞtirdim hereye baktim lakİn hİÇ bİr yerde sonuÇ alamadim eĞer kurtulmanin bİ yolu varsa allah rizasi İÇİn yardim etsİn

Tavsİyen İÇİn teŞekkÜr ederİm denİycem pekİ bunun ne yarari ola bİlİr kİ

hayvansal gıda yediğin için zihnin tam olarak konsantre olamıyor çıkamıyorsun bende öyle oluyordu ve bazı yazılardada okumuştum rica ederim

Konuyu gec farkettim keske daha onceden gorseymisim. Et yemek gercekten bir etki etti mi? Garip geldi ama ciddi olarak soruyorum?

kafaniza takmayin zamanla gecer astral seyehatin kötü yan etkilerinden biride bu yaptikca sonra normal uyku moduna beyin gecemiyor yorgun baygin uyaniyor insan uykusunu alamadigindan beyin dinlenemediginden bitkin oluyor bezginlik getiriyor. Arkadasinda belirttigi gibi yatarken birseyler atistirin ve kafaniza takmayin kendiligincen gecer sitede vermis oldugum ayetelkürsi dairesini uygulayip yatin uyuyun belki cinlerde sizi görünmeden astrale cekebilirler daireye alirsaniz kendinizi yapamazlar....

Geri