"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Açık renkli vB teması!..

KaraKuzGuN

Kayıtlı Üye
Merhaba, sizden tabii ki şuanda aktif olan temanızı değiştirmenizi istemeyeceğim. Sadece Profil ayarlarımızdaki tema seçeneklerini geliştirmenizi isteyeceğim. Yani böyle karanlık temadan gözü yorulanlar için bence kullanıcı profillerine Classic vB temasınıda eklemelisiniz. Hani şu gri-beyaz olan. Baktım ama yoktu malesef yada ben mi yapamadım emin değilim, ama yok sanırım, başka bir tane siyah tema vardı sadece.

Eğer böyle bir şeyi yaparsanız çok makbule geçer, çünkü bu şekilde sayfaları okumaya çalıştıkça başım dönüyor, odaklanmak daha zor oluyor benim için. Bilmiyorum başka biri var mı böyle bir sorun yaşayan..
 
Bakın en alt solda RMT skin diye seçenekler var blue yaparsanız daha iyi olucaktır ben de şimdi buldum ve kendime gülüyorum bunca zamandır.... :D
 
Bu konu çokça tartışılmıştı ve temalar tek seçenekliydi sonradan BluEVO eklendi eskiden varmış sonradan kaldırılmış o tema sn.yule bir yerdeki yazısında yeni özgün bir tema hazılamak günler alıyor ve benim şu anda tema hazırlamaya ayıracak vaktim yok yazmıştı şu anlık sizde BluEVO ile idare edin yöneticiler bizim için bir çok şey yapıyorlar zaten onları sıkıştırmayalım o diğer temadan daha iyi eminimki sn. yule boş bir zamanında mutlaka yeni açık renkli bir tema hazırlayacaktır
 
BlueEvo'yu bende biliyorum ama şuanki temadan daha rahatsız edici.
Ayrıca yönetimden zaten yeni bir tema hazırlama isteğinde bulunmam pek doğru olmaz. Ben sadece vBulletein'in klasik var olan temasını tıpkı bluevo gibi seçenek olarak eklense iyi olur diyorum. Tabii yönetim seçenek olarak bile öyle bir tema ekleme konusunda taviz vermiyorsa, keyifleri bilir. Sonuçta bu bölüm kullanıcıların rahatsız olduğu konuları bildirmeleri ve bunlara yönetimin eğer mümkünse çözüm üretebilmeleri için açılmış. Ama olmuyorsa da olmasın yapacak bişey yok.
 
Evet bu temadan çoğu kişi rahatsız gözlerimizi mahvediyor. Bunu daha öncede dile getirmiştik ama vakitleri olmadıklarını yazmışlardı.

Göz yormayan tema istiyoruz. :D

Yada istemiyoruz siz yorulmayın yeter sizi seviyoruz :D
 
Geri
Üst