"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Acayip Sesler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Byznr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Byznr

Kayıtlı Üye
Son birkaç aydır tam uykuya dalacakken bir takım sesler duyuyorum.Bazen aynı gece 2-3 defa duyduğum oluyor ve doğru düzgün uyuyamıyorum.Sesler konuşma sesi oluyor çoğu zaman.Ne duyduğumu o an hatırlıyorum ama ertesi gün hiçbir şekilde hatırlayamıyorum.Paranoya yapıyorum belki ama 2 gün önce odamda belirli belirsiz bir varlık gördüm.Gözümü açar açmaz dalgalanarak gitti.Küçüktü, belirli bir şekli yoktu, yere değmiyordu.Dalgalandı ve bir anda yok oldu.Bunun üzerine muska taktım boynuma ama hala sesler duyuyorum.Halüsinasyon mu görüp duyuyorum sizce?

ses başka dilde mi ? erkek sesimi bayan sesi mi yankılı güzel bir ses mi yoksa kızgın bir ses mi ?

ayrıca yatmadan sarımsak yiyip öyle yatabilirsin eğer sesler gidiyorsa duymamaya başlıyorsan birşey var ama duyuyorsan hala halisinasyon olabilir

ses başka dilde mi ? erkek sesimi bayan sesi mi yankılı güzel bir ses mi yoksa kızgın bir ses mi ?
Bazen başka dilde bazen Türkçe oluyor.Genelde o kadar yankılı oluyor ki ne söylendiğini anlayamıyorum bile.Nadiren çok net duyuyorum.Bayan sesi mi erkek sesi mi ayırt edemiyorum.Ama kızgın bir ses değil, korkutucu nitelikte de değil.Sarımsak önerinizi deneyeceğim teşekkürler.

Sarımsak ve muska bunları engellemez. Dua ediniz ve muska,nazar boncuğunu evinizde bulundurmayınız.

Cinlerin konuşmalarıdır.Bende hep duyardım.Genelde yankılı,uğultulu ve yüksek seviyede olur.bazen fısıltı halinde olur ama uykudan uyandırmaya yetecek şiddettedir.Kendi aralarında konuşuyorlarmış gibi bir tarzda gerçekleşir.Ne dedikleri pek anlaşılamaz ya farklı bir dildedir veya anlayacak gibi olsak bile anlayamaz ve hatırlayamayız.

Sevgili arkadasim üyelik tarihinize bakinca hayal kirikligina ugradim.:offtopic:Rica ederim kurallarimizi tekrar bir gözden gecirin ki,yeni gelen arkadaslarimizada örnek olalim,Saygilar.:nopity:

Cinlerin konuşmalarıdır.Bende hep duyardım.Genelde yankılı,uğultulu ve yüksek seviyede olur.bazen fısıltı halinde olur ama uykudan uyandırmaya yetecek şiddettedir.Kendi aralarında konuşuyorlarmış gibi bir tarzda gerçekleşir.Ne dedikleri pek anlaşılamaz ya farklı bir dildedir veya anlayacak gibi olsak bile anlayamaz ve hatırlayamayız.
Neden diğerleri duymuyor da biz duyuyoruz bunları? Ve kurtulmanın bir yolu yok mu? Her gece uykunun en tatlı yerinde uyandırılmak bir işkence gibi.

Muskayı karabasandan kurtulmak için takıyordum.Ama bir süredir karabasan gelmiyor diye çıkartmıştım.İçinde dua yazıyor.Koruma amaçlı bir muska.

Kardeşim o muskalar seni koruyamaz. Sarımsak da koruyamaz. Dualar dışında koruyacak birşey yok seni.(Aslında vardır ama araya başka bedensiz varlıkları katarak kendini korumuş olursun, bu yöntem de berbattır.)

Neden diğerleri duymuyor da biz duyuyoruz bunları? Ve kurtulmanın bir yolu yok mu? Her gece uykunun en tatlı yerinde uyandırılmak bir işkence gibi.
Diğerleride ve herkes duysaydı zaten buraya yazacak,paylaşacak kadar ilginç bulmazdık gayet normal bulurdunuz :) Kurtulmanın yolu bu işin erbabı sağlam bir hoca bulmaktır.Kendi başınıza korunmak istiyorsanız; bildiğiniz duaları okuyun ama kapıyı kapatıp odanıza da ezan okumanız,odayı onlardan temizlemeye ve inş. deliksiz bir uyku çekmeye yarar :) Çünkü ezanı hiç sevmezler.Korkarlar.Tecrübe ile sabittir.

Diğerleride ve herkes duysaydı zaten buraya yazacak,paylaşacak kadar ilginç bulmazdık gayet normal bulurdunuz :) Kurtulmanın yolu bu işin erbabı sağlam bir hoca bulmaktır.Kendi başınıza korunmak istiyorsanız; bildiğiniz duaları okuyun ama kapıyı kapatıp odanıza da ezan okumanız,odayı onlardan temizlemeye ve inş. deliksiz bir uyku çekmeye yarar :) Çünkü ezanı hiç sevmezler.Korkarlar.Tecrübe ile sabittir.
Odamda sürekli dua okurum namaz da kılarım aslında neden böyle oldu anlamadım.Neyseki onlardan korkmuyorum.Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri