ablamla aramdaki ilişkiyi nasıl düzeltebilirim

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ekinka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ekinka

Kayıtlı Üye
ablam benden bir yaş büyük kariyer olarak benden daha iyi konumda ama ben ablamdan güzel olduğum için ondan sürekli gizli kötülüklere kavgalara aşağılamalara maruz kalıyorum. doktor olduğu için egoist ve dünyadaki bütün vasıflar ona ait olsun diye bekliyor. benim güzel olmam ona batıyor. kendisinin nazarından kötülüklerinden kıskançlığından nasıl kurtulabilirim? ondan öyle nefret ediyorum ki artık büyü bile yaparım yeter ki çıksın hayatımdan

Olgun bir bireysiniz. Aynı evdeyseniz evinizi ayırıp kendi işinize bakabilirsiniz. Değilseniz görüşmeyin. Her şeyin net olması gerekir.
Ben sadece şunu anlamakta güçlük çekiyorum. Neden kardeşler arasında böylesine bir ben güzelim yarışı var? Yani demek istediğim siz de normal değilsiniz. Ablanızı bilmiyorum ama yazdıklarınızı okuyunca hastalıklı fikirleriniz var diye düşündüm. Arzu sizi sarmış. Eğer güzelliğinizi bir kenara bırakırsak diğer yeteneklerinizi kullanarak kendi yolunuzu çizin. Bu sizin için faydalı olacaktır.

Ablanı karşına alıp normal bir şekilde iki insanın konuştuğu gibi bir iletişim kurup, onunla yüzleş...
kafanda ki sorular neyse ablana açık ve net olarak sor, düşüncelerini belirt,
eğer ablan hakaret edip, bağırıp çağırma pozisyonu alıyorsa o zaman sessiz kal ve söylediklerinde o zaman sen haklısın, uzak durmakta fayda var...
yok ablan seni anlayışla karşılayıp olgun bir tavır sergileyip sana hak verip herşeye rağmen seni kardeşi olarak sevmeye devam ediyorsa
o zaman suçu biraz kendinde aramanı tavsiye ederim...

Ablanı karşına alıp normal bir şekilde iki insanın konuştuğu gibi bir iletişim kurup, onunla yüzleş...
kafanda ki sorular neyse ablana açık ve net olarak sor, düşüncelerini belirt,
eğer ablan hakaret edip, bağırıp çağırma pozisyonu alıyorsa o zaman sessiz kal ve söylediklerinde o zaman sen haklısın, uzak durmakta fayda var...
yok ablan seni anlayışla karşılayıp olgun bir tavır sergileyip sana hak verip herşeye rağmen seni kardeşi olarak sevmeye devam ediyorsa
o zaman suçu biraz kendinde aramanı tavsiye ederim...
Haha tam tersine.. arkadan iş çeviriyorsa kurban uyanmasın diye yağlayıp ballar. Standart insan tavridır bu.. yedikleri haltları gizlemek için sevgi pıtırcığıni oynarlar 🤩

Haha tam tersine.. arkadan iş çeviriyorsa kurban uyanmasın diye yağlayıp ballar. Standart insan tavridır bu.. yedikleri haltları gizlemek için sevgi pıtırcığıni oynarlar 🤩
valla hocam bende doktor olmuş ve kardeşi olan bir insan o kadar sinsi oabilir mi:unsure: olabilir tabi neden olmasın ama olmamasını temenni ediyorum:)

valla hocam bende doktor olmuş ve kardeşi olan bir insan o kadar sinsi oabilir mi:unsure: olabilir tabi neden olmasın ama olmamasını temenni ediyorum:)
Haha hiçbir şey görmemişsin hayatta 😊
Sinsiliğin mesleği, akrabalık baglari ile alakası yok. Hatta doktor. hemşire gibi meslekler daha sıkıntılı. Büyü yapmak istesen malzeme bulması daha kolay. Kanlı büyülerde.

Haha hiçbir şey görmemişsin hayatta 😊
Sinsiliğin mesleği, akrabalık baglari ile alakası yok. Hatta doktor. hemşire gibi meslekler daha sıkıntılı. Büyü yapmak istesen malzeme bulması daha kolay. Kanlı büyülerde.
valla akla hayale gelmeyecek durumlarla karşılaştığımdan emin olabilirsin lakin yine de iyiniyetimizi insanlığımızı koruyup güzel düşünmek istiyoruz diyelim biz ona :) lakin büyü konusunda haklısın , hiç ummadıkların ummadığın şeyler yapabiliyor...

Geri